NY MANN? Geri Halliwell ble nylig observert med denne mannen ved sin siden. Dermed er romansespekulasjonene rundt den tidligere "Spice Girls-stjernen" igjen i gang for fullt. Foto: All Over Press
NY MANN? Geri Halliwell ble nylig observert med denne mannen ved sin siden. Dermed er romansespekulasjonene rundt den tidligere "Spice Girls-stjernen" igjen i gang for fullt. Foto: All Over PressVis mer

Er dette hennes nye mann?

- De så ut til å kose seg veldig, sier en kilde.

SEHER.NO: For litt over én uke siden brøt den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (36) forlovelsen med millionæren Fabrizio Politi (34).  Ifølge Daily Mail skal "Ginger Spice" bare ha "våknet opp en dag og innsett at hun ikke er ekteskaps-typen".

Man skal derimot ikke gråte over spilt melk - eller brutte forlovelser. Nylig ble nemlig Halliwell fanget på bilde med en ny mann ved sin side.

Det var etter at hun hadde vært og spist en sen middag med søsteren Natalie at hun ikke klarte å komme seg unna paparazzi-fotografene. Arm i arm med den ukjente mannen har hun nok en gang satt fart i spekulasjonene om en ny romanse.

- De så ut til å kose seg veldig inne på restauranten, sier en kilde til fotobyrået All Over Press.

Ifølge venner av Geri, var rødtoppen svært langt nede etter bruddet med Fabrizio Politi.

- Hun elsket å være i et forhold, men hun bestemte seg for at alt hun trenger er datteren Bluebell for å være glad. Fabrizio er sint, men respekterer Geris ønske, fortalte én av dem etter at det på sjokkerende vis ble slutt mellom dem.  

Tidligere har Geri selv uttalt at hun ikke trives i forhold.

- Jeg kan være vinglete. Det ene minuttet tenker jeg at noen er mitt livs største kjærlighet, det neste minuttet tenker jeg ikke det, har hun tidligere uttalt til Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Viste rumpa på barneprisutdeling