DATER: - De møttes på en restaurant i Los Angeles for noen måneder siden, utvekslet telefonnumre - og har snakket sammen siden, sier en kilde om det som skal være Kim Kardashian nye flamme. Foto: Stella Pictures
DATER: - De møttes på en restaurant i Los Angeles for noen måneder siden, utvekslet telefonnumre - og har snakket sammen siden, sier en kilde om det som skal være Kim Kardashian nye flamme. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er dette hennes nye kjæreste?

- Alt ser veldig lyst ut, hevder en kilde.

SEHER.NO: Etter bruddet med fotballstjernen Reggie Bush tidligere i år hadde ikke Kim Kardashian (29) hastverk med å finne kjærligheten igjen ettersom hun ville fokusere på sin egen karriere. Nå kan kjærligheten ha funnet henne, skriver People.

Etter gjentatte ganger å ha blitt linket til den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo, er det nå en annen fotballspiller som gjelder for realitystjernen, nemlig Miles Austin, som spiller amerikansk fotball for Dallas Cowboys, skriver nettstedet.

- De møttes på en restaurant i Los Angeles for noen måneder siden, utvekslet telefonnumre - og har snakket sammen siden. Nå har de vært ute på noen få dater, og alt ser veldig lyst ut, sier en kilde nær paret.

Men selv om de to er godt igang med datingen, skal ikke Austin være kjæresten hennes helt ennå.

- De går sakte frem, men hun synes han er en veldig bra fyr. Han er veldig snill mot henne, og han synes Kim er drømmejenta, hevder den ikke-navngitte kilden.


I tiden før den vakre 29-åringen skal ha møtt Austin prøvde hun å leve singellivet fullt ut. Nå kan den tiden altså se ut til å være forbi.

- De har fått en veldig god kjemi, forteller kilden til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik holder hun seg slank