Er dette hennes nye kjæreste?

Skuespillerinnen i kjærlige omfavnelser med tidligere rugby-stjerne...

HOLD SAMMEN: Ifølge DailyMail skulle man tro at Kelly Brook og Thom Evans var blitt limt sammen. De vek ikke fra hverandres side hele kvelden. Foto: All Over Press
HOLD SAMMEN: Ifølge DailyMail skulle man tro at Kelly Brook og Thom Evans var blitt limt sammen. De vek ikke fra hverandres side hele kvelden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag ble den britiske modellen, tv-profilen og skuespillerinnen Kelly Brook (31) observert i kjærlig omfavnelse med den tidligere rugby-stjernen, Thom Evans (25).

«Piranha»-stjernen feiret sin 31-års fødselsdag. Det så ut til at Evans var limt fast på henne. Paret smilte og lo hele kvelden, og de ble ofte sett i intense samtaler, melder DailyMail.

Brooks kjekke følgesmann ble skadet under en stygg takling i februar, og har måttet lagt opp for godt. Thom spilte faktisk på samme lag som Kellys eks, Danny Cipriani. Kelly og Danny var sammen fra 2004 til 2006.

Rugby så imidlertid ut til å være det siste Evans brydde seg om i går, da han og Kelly skålte og spiste middag på The Dorchester i Hotel i London. Videre dro paret sammen med Kellys venner til nattklubben Mahiki. Ved 3-tiden i natt, dro alle til May Fair Hotel, for å fortsette drikkingen.

Evans holdt hånden sin fast og beskyttende rundt Kellys skuldre da de ankom May Fair.

Skuespillerinnen så som vanlig flott ut i en kort grå kjole, med svart dyreprint.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor har det blitt av Kellys former?