Er dette hennes nye kjæreste?

Rihanna skal ha blitt observert mens hun kysset med rapperen Drake.

BETATT: - Rihanna og Drake er definitivt tiltrukket av hverandre. Men hun tenker bare karriere, mens han vil «date litt rundt», sier en kilde om den angivelige romansen mellom Rihanna og rapperen Drake. Her står de to på scenen sammen under Grammy-utd Foto: All Over Press
BETATT: - Rihanna og Drake er definitivt tiltrukket av hverandre. Men hun tenker bare karriere, mens han vil «date litt rundt», sier en kilde om den angivelige romansen mellom Rihanna og rapperen Drake. Her står de to på scenen sammen under Grammy-utd Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Rihanna (23) har ligget lavt på kjærlighetsfronten etter det dramatiske bruddet med eks-kjæresten Chris Brown. Nå ser det derimot ut til at superstjernen har funnet seg en ny date. Og det er ikke hvem som helst hun nå linkes til.

Ifølge New York Post har nemlig Rihanna begynt å date rapperen Drake - det samme mannen som hun hadde en kort romanse med i 2009...

«California King Bed»-sangeren brukte torsdag kveld på å feste i New York sammen med sin bror og sine søskenbarn, men under byturen oppsto ingen romanse mellom den verdenskjente sangerinnen og hennes mannlige beundrere. Årsaken er at hun har innledet en romanse til Drake, mener avisen å vite.
 
- Rihanna og Drake er definitivt tiltrukket av hverandre. Men hun tenker bare karriere, mens han vil «date litt rundt», sier en ikke-navngitt kilde til New York Post.

Etter rapportene å dømme skal de to til og med ha blitt observert mens de kysset på et utested i canadiske Montreal i forrige måned.

Den 23 år gamle pop-skjønnheten har tidligere bekreftet at hun og den canadiske musikeren hadde en kort romanse i 2009, men at det ikke fungerte ettersom hun var så skjør etter å ha blitt mishandlet av eks-kjæresten Chris Brown i februar samme år.

- Jeg var definitivt tiltrukket av Drake, men det bare var som det var... Vi ville ikke ta det noe videre. Det var en skjør periode i livet mitt, så jeg ville ikke bli for seriøs med noe eller noen på den tiden, har hun tidligere uttalt.

Nå er imidlertid Chris Brown-epoken et tilbakelagt stadium. Dermed tar kanskje de to steget videre til neste kapittel denne gangen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva driver du med her, Rihanna?