Er dette hennes nye kjæreste?

Courtney Love gjestet Elton Johns galamiddag med ny mann.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Courtney Love (49) har blitt kjent for sine mange skandaler og har hatt et turbulent kjærlighetsliv etter ektemannen Kurt Cobains død i 1994.

Artisten har blitt sett med flere ulike menn ved sin side, men har for det meste hatt kortvarige forhold.

ENKE: Courtney Love ble enke da Kurt Cobain døde i 1994, og rockeren har vært involvert i flere store skandaler siden den gang.  Foto: All Over Press
ENKE: Courtney Love ble enke da Kurt Cobain døde i 1994, og rockeren har vært involvert i flere store skandaler siden den gang. Foto: All Over Press Vis mer

I 2010 så det ut til at hun hadde funnet lykken med  den britiske aristokraten Henry Allsopp, og paret flyttet sammen etter kun én måned, men romansen tok slutt åtte måneder senere.

Mystisk mann

Under Elton Johns årlige gala til inntekt for AIDS-forskning tirsdag kveld dukket hun opp med en ny mann. Det er foreløpig ikke kjent hvem Loves nye flamme er, men de to stilte villig opp på bilder sammen.

Den mystiske mannen holdt armen rundt livet til Courtney og så ikke ut til å være vant til all oppmerksomheten på den røde løperen.

UKJENT DATE: Da Courtney Love ankom Elton Johns aids-gala tirsdag kveld var det med en ukjent mann ved sin side.  Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press
UKJENT DATE: Da Courtney Love ankom Elton Johns aids-gala tirsdag kveld var det med en ukjent mann ved sin side. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press Vis mer

Blondinens date var antrukket i grå dress og t-skjorte, mens Love var elegant i en enkel sort kjole.

Kjendisspekket fest

Flere stjerner stilte opp på Elton Johns veldedighetsgalla, og kjendiser som Lisa Marie Presley, Perez Hilton, Alec Baldwin og Billy Joel bidro til å samle inn over seks millioner kroner.

Sangeren arrangerte blant annet en eksklusiv auksjon der gjestene kunne by på en lunsj med CNN-journalist Anderson Cooper til en verdi av 72 000 kroner og en tennis-time med Novak Djokovic for 120 000 kroner.

LES OGSÅ: Drømmer om bryllup og flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer