Er dette hennes nye flamme?

- De så ut til å flørte iblant, sier en kilde om det som kan være Scarlett Johansson og Justin Bartha.

<strong>PRATET HEFTIG:</strong> - Det var cirka 15 personer ved bordet, men Scarlett og Justin satt ved siden av hverandre ved bordet og pratet hele kvelden, sier en kilde om Scarlett Johanssons kveld med Justin Bartha. Foto: All Over Press
PRATET HEFTIG: - Det var cirka 15 personer ved bordet, men Scarlett og Justin satt ved siden av hverandre ved bordet og pratet hele kvelden, sier en kilde om Scarlett Johanssons kveld med Justin Bartha. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter bruddet med skuespillerstjernen Sean Penn (50) i juni har Scarlett Johansson (26) den seneste tiden blitt koblet til Justin Timberlake (30).Men ifølge New York Post har Scarlett nå funnet seg en ny date.

Den utvalgte skal være «Hangover»-stjernen Justin Bartha (33).

Forrige helg var den 26 år gamle skjønnheten å se på Barthas Broadway-show «All new people». Senere ble hun observert der hun satt svært tett inntil Bartha under en middag, der også «Scrubs»- skuespiller Zach Braff og Heather Graham var til stede.

- Det var cirka 15 personer ved bordet, men Scarlett og Justin satt ved siden av hverandre ved bordet og pratet hele kvelden, sier en kilde til New York Post.

Ifølge den ikke-navngitte kilden hadde de to en åpenbar interesse for hverandre.

- De så ut til å flørte iblant, men virket også å være midt i en dyp diskusjon...

En annen person, tett på Scarlett Johansson, mener derimot at det ikke har oppstått romantiske følelser mellom henne og Bartha.

- Fakta er at de bare er venner, forteller kilden.
 
Justin Bartha skilte lag med Ashley Olsen i vinter etter at de hadde vært kjærester i over to år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 50 år og fortsatt topptrent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer