<strong>PÅ BØLGELENGDE:</strong> «The City»-stjernen Whitney Port (midten) ble observert på badetur sammen med venner, og en ukjent kjekkas (t.h), i Miami denne helgen. FitPerez.com spekulerer i om han kan være hennes nye romanse, etter at det ble slutt mellom Port  Foto: All Over Press
PÅ BØLGELENGDE: «The City»-stjernen Whitney Port (midten) ble observert på badetur sammen med venner, og en ukjent kjekkas (t.h), i Miami denne helgen. FitPerez.com spekulerer i om han kan være hennes nye romanse, etter at det ble slutt mellom Port Foto: All Over Press Vis mer

Er dette hennes nye flamme?

Whitney Port koste seg i bølgene med ukjent kjekkas...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen og designeren Whitney Port (26), sist sett i MTV-serien «The City», var en god stund sammen med «The Buried Life»-stjernen Ben Nemtin.

Men foholdet mellom de to MTV-kjendisene skal ha tatt slutt da Port slo opp med Nemtin i juni, ifølge PerezHilton.com. Nå ser det imidlertid ut til at den søte TV-stjernen har kommet over bruddet.

I helgen ble nemlig 26-åringen observert på stranden sammen med en mørkhåret, ukjent kjekkas. Nettstedet FitPerez spekulerer i om den veltrente hønken kan være Ports nye flamme, men understreker at det hele også kan være en uskyldig flørt.

De to ble riktignok fotografert i hverandres armer mens de nøt de varme Florida-bølgene i Miami, og så ut til å trives svært godt i hverandres selskap...

Ifølge All Over Press befinner motebevisste Port seg i Miami i forbindelse med Mercedes-Benz Swim Fashion Week, som er blitt avholdt i byen fra 14. til 18. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er mer veltrent enn tennis-ektemannen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer