REAGERER: Dette får kjendismediene til å reagere. Foto: All Over Press
REAGERER: Dette får kjendismediene til å reagere. Foto: All Over Press Vis mer

Er dette helt trygt, da?

Victoria Beckham overrasket med skyhøye hæler og babyen på armen.

Publisert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Superstjernen Victoria Beckham (37) droppet komfortabelt fottøy til fordel for skyhøye hæler da hun tok med seg sin to måneder gamle datter, Harper Seven på shopping i en leketøysforretning torsdag ettermiddag.

Det får kjendismediene til å reagere. Britiske Daily Mail mener stjernen bør være mer forsiktig, både med seg selv og med lille Harper.

«Med så dyrebar last på armen, og hennes ryggplager, skulle man tro at Victoria Beckham ville ønske å bruke flate sko. Men etter flere år med upraktisk fottøy, viste hun ingen frykt da det kom til å bære datteren på svært høye sko», skriver nettstedet.

37-åringen hadde på seg en rosa kjole fra sin egen kolleksjon, samt Christian Louboutin Daffodil-sko, som raget hele 16,5 centimeter over bakken.

Etter besøket i leketøysbutikken tok Beckham en tur innom Marc Jacobs store i Soho. Det fikk publikum med seg, og en stor folkemengde hadde møtt opp for å få et bilde av stjernen og babyen.

I slutten av august gikk leger ut og frarådet stjernen til å bruke høye hæler. Det rådet ser Beckham ikke ut til å følge.

- Victoria har ikke hatt det lett de siste ukene. Men hun er en som kjemper seg opp. Nå har hun fått grønt lys om å delta under moteuken, men frarådes å bruke høye hæler, sa en kilde til Daily Mirror.

Stjernen selv har tidligere uttalt at hun hater flate sko.

- Mitt hat for ballerinaflate sko er bunnløst. Jeg kan ikke engang gå med dem, sa Beckham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frarådes å gå i høye hæler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer