KJÆRESTE-KLAR? Jeremy Piven ble observert arm i arm med skuespillerkollega January Jones. Foreløpig er det ikke kjent om de to har blitt kjærester, eller om det hele bare var en vill flørt mellom dem. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTE-KLAR? Jeremy Piven ble observert arm i arm med skuespillerkollega January Jones. Foreløpig er det ikke kjent om de to har blitt kjærester, eller om det hele bare var en vill flørt mellom dem. Foto: Stella PicturesVis mer

Er dette hans nye kjæreste?

Superstjernen flørtet vilt med 32 år gammel skjønnhet.

SEHER.NO: "Entourage"-stjernen Jeremy Piven (45) tapte Golden Globe-utmerkelsen til "Dexter"-stjernen John Lithgow (32) natt til mandag. Men kanskje har Piven nå skaffet seg en enda bedre "pris".

Den flotte "Mad Men"-skuespilleren January Jones flørtet nemlig åpenlyst med kollegaen på at da filmselskapet HBO arrangerte et party på utestedet "Cirka 55", skriver Star Magazine.

Senere samme kveld skal de to ha blitt fotografert sammen da de forlot Chateau Marmont arm i arm.

I oktober i fjor sa January, som tidligere har datet blant andre Ashton Kutcher og Josh Groban, at hun datet en ny mann - en advokat fra Oregon, som hun hadde vært venn med i åtte år. I samme åndedrag uttalte hun at hun likevel var på utkikk etter drømmemannen.

- Hva jeg vil ha er James Brolin i "Amityville Horror", minus skrekken. En mann med skjegg, som kan svinge en øks, sa hun den gang.

Så spørs det da om Jeremy Piven nå må anlegge skjegg for at flørten mellom dem skal vare. Om "Entourage"-stjernen kan svinge en øks, er foreløpig heller ukjent...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Ny kropp på seks måneder