<strong>BITTERT BRUDD:</strong> Jesse James' utroskapsskandale satte en stopper for forholdet hans til Sandra Bullock. Foto: All Over Press
BITTERT BRUDD: Jesse James' utroskapsskandale satte en stopper for forholdet hans til Sandra Bullock. Foto: All Over Press Vis mer

Er dette hans nye kjæreste?

Superstjernens eks-mann observert hånd i hånd med ny kvinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere har det blitt hevdet at Jesse James (41) er bestemt på å vinne tilbake sin ekskone Sandra Bullock (45) etter den mye omtalte utroskandalen, som ble kjent i mars i år. Nå kan det derimot se ut som at James har funnet seg en ny flamme.

41-åringen, som offisielt sett ble en skilt mann i juni, ble nemlig i helgen observert da han spiste middag med tatoveringsentusiast og «LA Ink»-stjernen Kat Von D i Las Vegas.
 
Ifølge People ble de to sett ved et bord på «N9NE» ved Palms Casino Resort, der de åpenlyst skal ha kost seg i hverandres selskap ved blant annet å sitte helt inntil hverandre.
 
Nettstedet skriver at James og Von D bestilte et rekemåltid, samt klassisk cæsarsalat. Ved siden av drakk de Fiji-vann. Mot slutten av restaurantbesøket, ble duoen observert da de holdt hverandre i hendene. De fortsatte å holde hender da de forlot restauranten og satte kursen mot en svart Mercedes som James kjørte.

En talsperson for Jesse James har overfor People ikke villet kommentere saken. Det har heller Kat Von Ds representanter villet gjøre.
 
Det amerikanske kjendismagasinet Life&Style har tidligere kunnet melde at Sandra Bullock (45) skal ha tilgitt sin utro eksmann, og at hun nå er klar for å ta han tilbake.

- Hun har åpnet hjertet sitt for ham igjen. Hun vil aldri klare å helt glemme hvor mye Jesse svek henne, men alt i alt, så ga han henne den familien hun alltid har ønsket seg. På grunn av det, klarer hun å tilgi ham, har en kilde hevdet overfor bladet.

Nå kan det derimot altså se ut som at det ikke blir noen umiddelbar gjenforening mellom de to.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer