Er dette hans nye kjæreste?

Alexander Skarsgård observert sammen med den 12 år yngre skjønnheten Alicia Vikander.

<strong>SINGEL OG GLAD:</strong> - Han er singel og elsker oppmerksomheten han får, sier en kilde om Alexander Skarsgård, som nå blir koblet til en ny kvinne. Foto: All Over Press
SINGEL OG GLAD: - Han er singel og elsker oppmerksomheten han får, sier en kilde om Alexander Skarsgård, som nå blir koblet til en ny kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter to år som et av Hollywoods heteste par ble det i juli kjent at svenske Alexander Skarsgård (34) og Kate Bosworth (28) hadde gjort det slutt. Nå ser det ut til at superstjernen, best kjent fra suksess-serien «True Blood», har fått seg ny kjæreste - og det i hjemlandet!

- Akkurat nå er han ikke interessert i å binde seg til noen. Han har mye å gjøre jobbmessig og da passer det ikke med et fast forhold, sier en kilde til svenske Aftonbladet.

Ifølge amerikanske medier depper ikke Skarsgård over å ha mistet sin kjæreste gjennom to år.

- Han er singel og elsker oppmerksomheten han får, forteller en ikke-navngitt kilde til US Weekly.

Bladet skriver imidlertid at 34-åringen har testet andre kvinner etter bruddet med Bosworth. Under serie- og filmmessen «Comic-Con» i San Diego 21. juli skal han nemlig ha flørtet med en vakker, mystisk brunette - som han senere også forlot festen med.

Bilder viser nå at brunetten er Sveriges seneste Hollywoodeksport, Alicia Vikander (22). Vikander har blant annet jobbet sammen med Alexanders lillebror Bill Skarsgård (20) i filmen «Kronjuvelene». Om det handler om en spirende romanse eller ei, kan man - som Aftonbladet selv skriver - dog bare spekulere i...

Alexander Skarsgård og Alicia Vikander har overfor avisen ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Slik skal man ikke farge håret  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer