Er dette hans nye kjæreste?

Russell Brand får ikke nok av vakre kvinner. I julen var han på date med ny skjønnhet.

Publisert
Sist oppdatert
Se Russell Brand sammen med den ukjente blondinen i videoen ovenfor!
 
SEOGHØR.NO: Etter bruddet fra Katy Perry (28) har Russell Brand (37) kastet seg over en rekke skjønnheter. Den britiske komikeren var kjent som litt av en skjørtejeger før han møtte Katy, og nå har han gått tilbake til sine gamle vaner.

Brand, som selv har sagt at han er sexavhengig, blir stadig sett sammen med nye erobringer. 

- På et tidspunkt hadde jeg et harem på rundt 10 kvinner som jeg byttet på i tillegg til flere one-night stands og tilfeldige jenter jeg møtte, skrev han i boken «My Booky Wook».

I julen var han på en dobbeldate i Los Angeles. Sammen med en kamerat og kjæresten hans tok Brand med sin siste flørt på en lunsjdate. 

Den søte blondinen har flere ganger blitt sett sammen med Brand, og amerikanske medier utpeker henne nå til hans nye kjæreste. 

I høst hadde Brand en raskt romanse med Spice Girls-stjernen Geri Halliwell, men han skal ha blitt tatt på fersken med en annen kvinne.  

Katy Perry var så glad for bruddet fra Brand at hun feiret skilsmissen. Nå har hun funnet tonen med sangeren John Mayer.LES OGSÅ: Fjernet Katy Perry-tatovering med ny kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer