Er dette hans nye flamme?

Skuespilleren skal ha blitt trollbundet av mystisk brunette.

NY ROMANSE?: Den ukjente brunetten (t.v.) og Daniel Radcliffe koste seg på cricket-kamp. Paret har den siste tiden hyppig blitt observert sammen. Foto: All Over Press
NY ROMANSE?: Den ukjente brunetten (t.v.) og Daniel Radcliffe koste seg på cricket-kamp. Paret har den siste tiden hyppig blitt observert sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe (21) har jentefans over hele verden, men han har lenge blitt møtt med spekulasjoner om at han er homofil. Men nå ser det ut til at Radcliffe har blitt trollbundet av en jente, i det virkelige liv også.

Skuespilleren strålte sammen mes den mystiske brunetten. Den britiske tabloiden Daily Mail beskriver paret som uadskillige. Sammen nøt Daniel og brunetten en solfylt dag, mens de så på cricket i London. Dette setter fyr i ryktene om en ny romanse for den unge stjernen.

Den unge kvinnen skal første gang ha blitt fotografert sammen med Radcliffe da han feiret sin 21-års bursdag i St. Petersburg i Russland forrige måned. Og nå er hun inne i bildet igjen. Paret har også blitt sett vandrende sammen i Londons gater.

Daniel Radcliffe har tidligere uttalt at han aldri ville være sammen med en skuespiller - for så å bli sammen med Laura O`Toole (25) som han møtte under innspilling av «Equus». Han har også innrømet å ha vært sammen med eldre kvinner.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brøt sammen under innspilling