Er dette hans nye date?

- De har virkelig en god kjemi, sier en kilde om romansen mellom Peter André og Keisha Buchanan.

HAR IKKE HASTVERK: - De ønsker ikke å skynde seg inn i et forhold, mener en kilde om den påståtte romansen mellom Peter Andre og Keisha Buchanan. Foto: All Over Press
HAR IKKE HASTVERK: - De ønsker ikke å skynde seg inn i et forhold, mener en kilde om den påståtte romansen mellom Peter Andre og Keisha Buchanan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Peter André (37) og den tidligere Sugababes-stjernen Keisha Buchanan (26) har innledet en romanse. I hvert fall ifølge News of the World.

Ifølge avisen har paret allerede vært på en serie av dater.

- Peter og Keisha elsker å være i hverandres selskap. De har virkelig en god kjemi, sier en kilde, som mener at de to på ingen måte har hastverk.

- De ønsker ikke å skynde seg inn i et forhold, mener den ikke-navngitte kilden.

Keisha Buchanan ble nylig filmet ved Peters hus i Surrey i forbindelse med hans ITV2-show «The Next Chapter». 

Peter André har to barn, Junior (5) og Princess (3), med eks-kona Katie Price, aka Jordan. De to gikk fra hverandre under dramatiske omstendigheter i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot romanseryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer