Er dette Halle Berrys nye kjæreste?

Hollywood-stjernen kom hånd i hånd med ny mann etter bruddet fra ektemannen.

FORELSKET IGJEN? Halle Berry og den mystiske sølvreven gjorde ingeting for å skjule seg for pressen i New York. Foto: Scanpix
FORELSKET IGJEN? Halle Berry og den mystiske sølvreven gjorde ingeting for å skjule seg for pressen i New York. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom nyheten om at Halle Berry (49) og ektemannen, den franske skuespilleren Olivier Martinez (50), skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Etter å ha vært kjærester i tre år giftet paret seg sommeren 2013, og året ønsket de sønnen Maceo (2) velkommen til verden.

- Det er med tungt hjerte at vi har tatt valget om å skilles. Vi går nå videre hver for oss med kjærlighet og respekt for hverandre, og et delt ansvar for hva som er best for sønnen vår, sa paret i en felles uttalelse.

Nå, åtte måneder etter bruddet, ser det derimot ut til at lykken smiler for «X-Men»-skuespilleren igjen.

Saken fortsetter under bildet.

BLIDE: Paret smilte da de kom leiende ut fra restauranten.  Foto: NTB scanpix
BLIDE: Paret smilte da de kom leiende ut fra restauranten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mandag ble hun nemlig observert på middagsdate med en kjekk og foreløpig uidentifisert mann i New York.

Duoen var begge kledd i avslappede klær, og Halle så mer eller mindre sminkefri ut, ifølge Daily Mail.

En knapp måned etter at «Monster's Ball»-stjernen og Martinez gikk hver til sitt i fjor åpnet hun seg for første gang om skilsmissen.

- Jeg har det fint. Virkelig! Jeg fortsetter å presse meg selv hele tiden. Når man går gjennom vanskelige ting, er det viktig å gå litt ut av seg selv og fokusere på andre mennesker, fortalte hun i et TV-intervju med Extra.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Olivier Martinez og Halle Berry møttes på settet til inspiring av action thrilleren Dark Tide. Her er de sammen på premieren av Halles film Cloud Atlas i Hollywood for noen år siden. Foto: Ap
EKS-MANNEN: Olivier Martinez og Halle Berry møttes på settet til inspiring av action thrilleren Dark Tide. Her er de sammen på premieren av Halles film Cloud Atlas i Hollywood for noen år siden. Foto: Ap Vis mer

Uhell i kjærlighet

I tillegg til sønnen Maceo har Halle også datteren Nahla (8) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40) - som i 2012 havnet i slåsskamp med Martinez.

Dette blir Halle Berrys tredje skilsmisse.

Fra 1993 til 1997 var hun gift med baseball-spilleren David Justice (50), og fra 2001 til 2005 var hun gift med R&B-sangeren Eric Benet (50).

TOBARNSMOR: Her er skuespilleren ute på lunsj i West Hollywood med barna. Foto: wenn.com
TOBARNSMOR: Her er skuespilleren ute på lunsj i West Hollywood med barna. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Dro på romantisk ferie etter bruddryktene