Er dette grunnen til vektøkningen?

Popstjernens turnéraider er stappfull med kaloribomber.

KREVER SITT: Lady GaGa har en lang liste matkrav som hun stiller i forbindelse med sine konserter. Etter en tid velger hun å slanke seg... Foto: All Over Press
KREVER SITT: Lady GaGa har en lang liste matkrav som hun stiller i forbindelse med sine konserter. Etter en tid velger hun å slanke seg... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lady GaGa (24), som forrige uke to ganger underholdt sitt norske publikum i Oslo Spektrum, er nødt til å sulte seg selv for å holde kroppen så slank at hun kommer seg inn i sine minimale antrekk. Det har superstjernen tidligere uttalt i et intervju med US Magazine.

I løpet av de siste ukene viser bilder at stjernens mage har blitt større enn den var for et halvt års tid siden. Så kanskje burde hun også velge en litt mindre drastisk måte å holde den slanke linjen på?

Ser man på den meget lange listen - den såkalte raideren - over matkrav som popprinsessen stiller i forbindelse med sine konserter, er det i hvert fall et par ting mange nok vil sperre øynene opp for, skriver Berlinske Tidende.
 
Raideren, som hjemmesiden The Smoking Gun er kommet i besittelse av, viser at Lady GaGa vil ha tortillachips, guacamole, humus, tørkede epler og mangofrukt og ost og kjøttpålegg levert til sitt omkledningsrom. Ifølge den danske avisen vil hun også stille  sulten med vegetarpølser, som skal spises med tannpirkere...

Dette er dog nok ikke en diett som slankeeksperter vil anbefale. Ifølge slankenettsiden Madlog inneholder 100 gram tortillachips om lag 500 kalorier, som er om lag en fjerdedel av det anbefalte daglige kaloriinntaket for kvinner. 100 gram tørket mangofrukt utgjør 323 kalorier, mens samme mengde humus inneholder cirka 200 kalorier.

Men på GaGas liste finnes også en del lett-produkter. Sangstjernen vil ha yoghurt uten fett, lettmajones og light-brus.
 
Ifølge den danske avisen vil konsertarrangørene bli gjort oppmerksom på at 24-åringens manager på konsertdagen vil informere kjøkkenpersonalet om hva aftenmenyen skal bestå av. Her vil det være snakk om noe meget sunt, som for eksempel grillet kylling med ris eller sunn, hvit fisk med salat.

For øvrig krever Lady GaGa at det blir stilt 24 flasker vann uten kullsyre til disposisjon. Tolv av dem skal være kalde, mens tolv skal ha romtemperatur.

Hennes tidligere turnémanager David Ciemny har tidligere i år - i en bok - skrevet at popstjernen har alvorlige spiseforstyrrelser og at hun har blitt innlagt på sykehuset seks ganger på ett år. Ciemny skrev den gang at GaGa kunne fylle seg med masse usunt før hun deretter kunne holde seg uten mat i ukesvis.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Hun sover med livvakter