STILLER OPP FOR JIMMY: Gary Oldman, Charlize Theron, Samuel L. Jackson, George Clooney, Tom Hanks og Meryl Streep er bare noen av kjendisene som stiller opp i den nye videoen til Jimmy Kimmel. Foto: fra videoen
STILLER OPP FOR JIMMY: Gary Oldman, Charlize Theron, Samuel L. Jackson, George Clooney, Tom Hanks og Meryl Streep er bare noen av kjendisene som stiller opp i den nye videoen til Jimmy Kimmel. Foto: fra videoen Vis mer

Er dette filmen over alle filmer?

Hva får du hvis du blander alle filmsjangre og Hollywoods største stjerner i en film? Se det hysteriske svaret her!

Publisert
Hva synes du? Se filmen nederst i artikkelen og si din mening til høyre!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske talkshow-verten Jimmy Kimmel er kjent for å få Hollywoods-største stjerner til å gjøre narr av seg selv i sitt populære TV-program.

Tidligere har han skapt en stor YouTube-favoritt da han svarte på komiker-kjæresten Sarah Silvermans video «I''ve been f****ing Matt Damon» med å få et kjendiskor til å synge «I've been f****ing Ben Affleck».

Men da han skulle markere søndagens Oscar-utdeling gikk han lenger enn noensinne.

Kimmel fikk superstjerner som George Clooney, Charlize Theron, Meryl Streep, Tom Hanks og mange flere til å spille inn en trailer hvor de blant annet gjør narr av filmer som «Armageddon» «Twilight» og «Titanic».

- Hva slags resultat får du om du blander alle filmsjangre inn i en film? Vel her er traileren til filmen vi har kalt «Movie: The Movie», sa Jimmy Kimmel da han viste klippet for første gang.

Etter at det ble lagt ut på nettstedet Youtube har klippet - som har tatt fire måneder å lage - blitt sett av flere millioner seere.

- Jeg ville lage den største filmen noensinne, sier Jimmy Kimmel om suksessen.

Hva synes du? Se filmen her og si din mening til høyre!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arrestert for slåsskamp på Oscar-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer