Er dette Europas mest irriterende gutter?

De Eurovision-klare tvillingene i Jedward sparte ikke på kruttet da de møtte Seher.no i Düsseldorf.

<strong>ENEGIBOMBER:</strong> John og Edward Grimes blir elsket og hatet over hele verden. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
ENEGIBOMBER: John og Edward Grimes blir elsket og hatet over hele verden. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Se video hvor Jedward blant annet synger «Haba Haba» nederst i saken!   

De identiske tvillingene John (19) og Edward (19) Grimes har allerede gjort stor suksess med popduoen Jedward i hjemlandet Irland, og nå vil de to 19-åringene ta Eurovision med storm.

Og suksessen nyter de. Å være berømt er nemlig det som betyr mest her i verden for guttene.

- Etter dette intervjuet kommer alle i Norge til å vite hvem vi er! Vi har hylende fans over hele verden, og vi elsker norske folk! sier de entusiastisk til Seher.no.


Guttene planlegger å vinne Eurovision ved hjelp av fengende koreografi og et energifylt show med låten «Lipstick». Men de innrømmer at det kan bli hard konkurranse fra Norges Stella Mwangi.

- Vi møtte hun norske jenta her om dagen, og hun var så hyggelig - og så pen i den gule kjolen!

Jedward – som slo gjennom i Storbritannia etter deltagelsen i «X Factor» i 2009 - har blitt like kjent for sin særegne stil og høye hår som for musikken. Men duoen har ikke bare høstet godord.


Flere av Storbritannias kjendiser har nemlig uttalt at de ikke tåler de to energifylte guttene. «X Factor»-dommer Simon Cowell skal blant annet ha omtalt John og Edward som svært irriterende, og i fjor kåret BBC tvillingene til årets nest mest irriterende folk. Til og med tidligere statsminister i Storbritannia, Gordon Brown har uttalt at han ikke er fan av 19-åringene.

- Vi tror det er bra at vi har både folk som hater og elsker oss. Det er nok sånn når man blir kjendiser. Når man har suksess må man også regne med en del som hater deg. Men hvis folk blir kjent med oss, finner de ut at vi er snille. Ikke alle liker bananer, men det er ikke noe galt med bananer, sier de til Seher.no.


Jedward skal i ilden i den andre semifinalen i Eurovision, som går av stabelen førstkommende torsdag. Dersom de går videre derfra, er det duket for den store finalen lørdag den 14. mai. Synes du tvillingene er irriterende? Døm selv i videoen under!

[obj:media:9629]

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er nesten litt på kanten   
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer