<strong>BRUDD:</strong> Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk går hver til sitt. Ingen av dem har kommentert bruddet, men nå tolkes detaljen på de nyeste bildene av modellen som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk går hver til sitt. Ingen av dem har kommentert bruddet, men nå tolkes detaljen på de nyeste bildene av modellen som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Irina Shayk:

Er dette et stikk mot eksen?

Supermodellen har fortsatt ikke kommentert bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni kom nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten Irina Shayk (33) hadde gått hver til sitt etter fire år sammen. Nyheten kom etter flere måneder med spekulasjoner.

Til tross for at stjerneparet ikke har bekreftet bruddet selv, er det mye som tyder på at de faktisk har slått opp.

Blant annet er det blitt skrevet om at Shayk har flyttet ut av parets millionvilla i Pasific Palisades, og forrige uke ble supermodellen avbildet uten forlovelsesringen sin.

<strong>UTEN RING:</strong> Forrige uke ble Irina Shayk avbildet uten forlovelsesringen under en trilletur med datteren i New York. Foto: NTB Scanpix
UTEN RING: Forrige uke ble Irina Shayk avbildet uten forlovelsesringen under en trilletur med datteren i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også denne uken har paparazzifotografene fotografert den flotte 33-åringen, og da hun fredag forlot et kontor i New York, var det spesielt gjenstanden hun bar på som vekket oppmerksomhet i pressen.

Supermodellen bar nemlig på en bok - som flere, deriblant den britiske avisen Mirror, tolker som et subtilt stikk mot eksen Cooper.

«The Idiot»

I hånden hadde nemlig Shayk en kopi av boken «The Idiot», skrevet av den russiske forfatteren Fyodor Dostoyevski for over 150 år siden.

<strong>SPARK MOT EKSEN:</strong> Flere tolker Irina Shayks bok som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix
SPARK MOT EKSEN: Flere tolker Irina Shayks bok som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mye tyder imidlertid på at «boken» faktisk er en veske av merket Olympia Le-Tan, som er kjent for å lage vesker som ser ut som bøker. Påskriften, «The Idiot», vekker likevel oppmerksomhet i pressen.

Direkte oversatt betyr bokens tittel «Idioten» på norsk, og mens dette kan være en ren tilfeldighet, skriver den britiske avisen at modellen ikke gjorde noe for å skjule hva det var hun gikk og bar på - ei heller hva som sto på den.

<strong>IDIOTEN:</strong> Modellen bar på en kopi av «The Idiot» av Fyodor Dostoyevski. Foto: NTB Scanpix
IDIOTEN: Modellen bar på en kopi av «The Idiot» av Fyodor Dostoyevski. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om «boken» faktisk er et stikk mot Cooper får vi nok aldri vite, da Shayk er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt. Hun kommenterer sjelden noe privat i pressen, og som nevnt har hun heller ikke bekreftet bruddet.

Bruddrykter

Ryktene om et brudd mellom Shayk og Cooper har florert det siste året. At sistnevnte hadde hovedrollen i filmen «A Star is Born» sammen med Lady Gaga (33), hjalp ikke akkurat på spekulasjonene om et brudd.

Med en rørende handling og vakker musikk traff filmen flere seere rett i hjertet, men også kjemien mellom de to hovedrolleinnehaverne fikk mye oppmerksomhet i tiden etter.

Det hele toppet seg da Gaga og Cooper fremførte sangen «Shallow» fra filmen under Oscar-utdelingen i februar, og i etterkant av opptredenen var flere overbevist om at det var noe mer enn bare vennskap mellom de to stjernene.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

At det få dager før utdelingen ble kjent at Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino (50), bremset ikke akkurat ryktene.

Da Irina Shayk i mai dukket opp på Met-gallaen i New York uten Cooper, ble spekulasjonene om et brudd ytterligere forsterket, og flere amerikanske medier, deriblant Page Six, meldte at forholdet deres hang i en tynn tråd rett før bruddet.

<strong>ALENE PÅ LØPEREN:</strong> I 2018 poserte både Bradley Cooper og Irina Shayk for fotografene under Met-gallaen. I år dukket Shayk derimot opp alene. Foto: NTB Scanpix
ALENE PÅ LØPEREN: I 2018 poserte både Bradley Cooper og Irina Shayk for fotografene under Met-gallaen. I år dukket Shayk derimot opp alene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De fortsetter å prøve for datterens skyld. Men ting går ikke bra. Ingen av dem er lykkelige, og forholdet deres henger i en tynn tråd, sa en kilde til nettstedet bare dager før bruddet ble kjent.

Paret begynte å date i 2015, og i 2017 ble datteren Lea (2) født. Nå gjør duoen alt de kan for å dele på omsorgsretten for datteren, til tross for at de bor på hver sin side av landet. Mens Cooper er bosatt i Los Angeles, bor Shayk i New York.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Gravid igjen etter spontanaborten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer