Irina Shayk:

Er dette et stikk mot eksen?

Supermodellen har fortsatt ikke kommentert bruddet.

BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk går hver til sitt. Ingen av dem har kommentert bruddet, men nå tolkes detaljen på de nyeste bildene av modellen som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at Bradley Cooper og Irina Shayk går hver til sitt. Ingen av dem har kommentert bruddet, men nå tolkes detaljen på de nyeste bildene av modellen som et stikk mot eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni kom nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (44) og modellkjæresten Irina Shayk (33) hadde gått hver til sitt etter fire år sammen. Nyheten kom etter flere måneder med spekulasjoner.

Til tross for at stjerneparet ikke har bekreftet bruddet selv, er det mye som tyder på at de faktisk har slått opp.

Blant annet er det blitt skrevet om at Shayk har flyttet ut av parets millionvilla i Pasific Palisades, og forrige uke ble supermodellen avbildet uten forlovelsesringen sin.

Også denne uken har paparazzifotografene fotografert den flotte 33-åringen, og da hun fredag forlot et kontor i New York, var det spesielt gjenstanden hun bar på som vekket oppmerksomhet i pressen.

Supermodellen bar nemlig på en bok - som flere, deriblant den britiske avisen Mirror, tolker som et subtilt stikk mot eksen Cooper.

«The Idiot»

I hånden hadde nemlig Shayk en kopi av boken «The Idiot», skrevet av den russiske forfatteren Fyodor Dostoyevski for over 150 år siden.

Mye tyder imidlertid på at «boken» faktisk er en veske av merket Olympia Le-Tan, som er kjent for å lage vesker som ser ut som bøker. Påskriften, «The Idiot», vekker likevel oppmerksomhet i pressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer