DÅRLIG RESPONS: Hele Norge elsker Linn Skåber, men frierbrevene lar vente på seg. Foto: SCANPIX
DÅRLIG RESPONS: Hele Norge elsker Linn Skåber, men frierbrevene lar vente på seg. Foto: SCANPIX Vis mer

Er dette et sjekketriks?

Linn Skåber har svaret på det.

SEHER.NO: Populære Linn Skåber (38) går en travel høst i møte. Hun er aktuell med en rolle i kinofilmen "Den siste revejakta", hun jobber med en oppsetning om menn med komikerkollega Shabana Rehman (32), hun er med i Trond-Viggos nye tv-program og selvfølgelig er hun også tilbake i "Nytt på nytt".

I et intervju med Henne forteller den ettertraktede skuespillerinnen og humoristen imidlertid at det ikke er noe sjekketriks å være programleder i et av Norges mest populære TV-show.

- Nei. Jeg får ikke frierbrev, hvis det er det du mener. Da er nok sjansen større under researchen til forestillingen om menn. Jeg kan henvende meg til hvilken som helst mann og si: "Kan jeg få intervjue deg om dine innerste tanker, og kan vi være nakne?" Det kan utvikle seg til alt fra selve drømmen til et virkelig levd mareritt, forteller Linn til Henne.

Forestillingen om menn bygger på intervjuer Skåber og Rehman har gjort med det motsatte kjønn og jentenes oppfatninger av dem. Og den morsomme blondinen tror ikke menn er så tøffe som de ofte gir uttrykk for.

- Jeg synes menn er veldig sårbare. Vi har satt dem i en rolle som beskyttende og stabile. Det er vanskelig for menn å finne en myk plass. Jeg tror at kvinner og menn har en skjult ønhet for hverandre, den kan bare være vanskelig å få øye på.

LES OGSÅ: - Skuffet over å se meg selv på TV

Har du tips om TV-kjendisene? Tips oss på seher@seher.no