Er dette et nytt Hollywood-par?

- De kysset og kjærtegnet hverandre gjennom hele filmen, hevder en kilde.

PÅ KINODATE: - De dro avgårde i en Mercedes, og det så ut som om de var veldig glade over hverandres selskap, sier en kilde om jeremy Pivens og Katja Decker Sadowskis kinobesøk. Foto: Stella Pictures
PÅ KINODATE: - De dro avgårde i en Mercedes, og det så ut som om de var veldig glade over hverandres selskap, sier en kilde om jeremy Pivens og Katja Decker Sadowskis kinobesøk. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Entourage»-stjernen Jeremy Piven (45) dater «Laguna Beach»- og «The Hills»-stjernen Jason Wahlers tidligere forlovede, Katja Decker Sadowski (22). Det mener nettstedet Radaronline å vite.

Den 45 år gamle kvinnebedåreren, som tidligere har blitt linket til blant andre Ashley Chontos, January Jones og Dita Von Teese, ble søndag observert da han gikk hånd i hånd med den blonde skjønnheten på kinoen Arc Light i Los Angeles.

Sadowski og Wahler brøt forlovelsen i februar 2009. I etterkant havnet Wahler i rusproblemer, noe som kulminerte i et opphold på rehab.

- Jeremy og Katja så svært lykkelig ut da de var på kino sammen, de holdt hender mens de ventet i kø på filmen «King's Speech» søndag kveld. De kysset og kjærtegnet hverandre gjennom hele filmen også, sier en kilde til nettstedet.

Tennis-spiller Sadowski var selv med i noen få episoder av «The Hills» da hun var sammen med Jason Wahler. For tiden studerer hun jus ved Pepperdine-universitetet i Malibu, der Piven også har et hus.

Etter kinobesøket skal de to turtelduene ha forlatt stedet i bil.

- De dro avgårde i en Mercedes, og det så ut som om de var veldig glade over hverandres selskap, sier den ikke-navngitte kilden, som er spent på om romansen utvikler seg til noe mer med tiden.

- katja er en smart kvinne som kommer fra en bra familie. Så det blir gøy å se om det vil fungere for dem...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å få bryster