PLANLAGT ELLER IKKE?: På flere nettsider spekuleres det i om Carmen Electras "videolekkasje" i virkeligheten er et planlagt PR-stunt. Foto: All over
PLANLAGT ELLER IKKE?: På flere nettsider spekuleres det i om Carmen Electras "videolekkasje" i virkeligheten er et planlagt PR-stunt. Foto: All overVis mer

Er dette en tabbe?

Spekulasjonene raser etter at TV-stjernens private hjemmevideo havnet på nettet.

SEHER.NO:  "Baywatch"-stjernen Carmen Electra (37) er vant til å få oppmerksomhet for sine lettkledde roller på film og scene, men det spørs om hun ikke angrer på at den nyeste videoen som har havnet på internett.

Onsdag ble nemlig en privat hjemmevideo av stjernen i het flørt med en foreløpig ukjent mann og kvinne lagt ut på flere nettsteder.

I klippet danser Carmen - som er forlovet med rockeren Rob Patterson (39) – kun rundt i BH, truser og høyhælte sko, mens hun drikker champagne.

Deretter kysser hun blant annet sin mørkhårete venninne, før hun begynner å kneppe opp buksen til kameramannen...

Videoskandalen er den siste i en rekke pikante kjendisfilmer som har havnet på nettet, etter at en privat sexfilm med milliardærarvingen Paris Hilton ble lagt ut av hennes eks-kjæreste i 2003.

Carmen og hennes forlovede har foreløpig ikke kommentert skandalevideoen, men flere medier spøker med at det ikke er sikkert at ”lekkasjen” er så tilfeldig som det kan virke.

-    Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke dette. Men jeg bryr meg ikke om det er et rop om hjelp eller om tapen ble lekket, skriver kjendisnettsiden Hollywoodtuna.com.

I tillegg til å være skuespiller på film og TV, har Carmen Electra de siste årene gjort suksess med treningsvideoer basert på stripping, og som kabaretdanser i Las Vegas.

Se videoen her (ekstern lenke).


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!LES OGSÅ: Derfor poserer hun naken