MER ENN GODE VENNER?: Ifølge The Sun var Emma Watson og Burberry-modellen George Craig på teater sammen i London torsdag kveld. Her er de i reklamekampanjen for Burberrys vår/sommerkolleksjon.  Foto: Stella Pictures
MER ENN GODE VENNER?: Ifølge The Sun var Emma Watson og Burberry-modellen George Craig på teater sammen i London torsdag kveld. Her er de i reklamekampanjen for Burberrys vår/sommerkolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er dette Emmas nye kjæreste?

«Harry Potter»-stjernen på teaterdate med Burberry-modell.

SEHER.NO:  Det er to måneder siden det ble kjent at «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) og finanskjæresten Jay Barrymore hadde endt deres forhold.

Og selv om skuespillerinnen har vært travel opptatt med  studiene i USA og innspillingen av den siste «Harry Potter»-filmen, har hun rukket å bli koblet opp mot en rekke kjendismenn, samt musikeren og medstudenten Rafael Cebrian. 

Nå ser det imidlertid ut til at 20-åringen har funnet seg en ny flamme, skriver The Sun. 
 
Ifølge avisen ble nemlig Emma observert på teater i London med Burberry-modellen George Craig (19) torsdag kveld.
 
De to ble godt kjent da de tidligere i år stilte opp sammen i en reklamekampanje for det britiske motehusets vår/sommer-kolleksjon.

Og nå kan det altså se ut til at de to har blitt mer enn gode venner...

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå viser hun sin sexy side