Er dette drømmeparet i Grand Prix?

Men en person har bare 0,5 prosent sjans for å få jobben...

ODDS-FAVORITTENE: Kåre Conradi og Maria Bonnevie ligger foreløpig på topp på Unibets oddsliste over mulige programledere for neste års Eurovison finale.
ODDS-FAVORITTENE: Kåre Conradi og Maria Bonnevie ligger foreløpig på topp på Unibets oddsliste over mulige programledere for neste års Eurovison finale. Vis mer
SEHER.NO: Det er kun dager siden Alexander Rybak (23) trollbandt hele Europa og vant en knusende seier i Eurovision 2009 i Moskva.

Men allerede nå er planene for neste år MGP finale, som da skal holdes i Norge, godt i gang, og det går høylytte diskusjoner landet rundt om både hvor finalen skal holdes og hvem som skal være programledere.

Kriteriene for eventuelle programledere er:

- De skal snakke godt engelsk og en av dem må kunne fransk.
- De skal være trygge på å stå foran mange mennesker.
- Én av dem må ha god erfaring fra tv og det å lede store arrangementer.

Bettingselskapet Unibet har allerede laget en bettingliste over hvem de mener er potensielle kandidater. Og de to som ligger øverst er da skuespillerne Maria Bonnevie (35) og Kåre Conradi (37).

Ifølge Kjell Hansen hos Unibet i London er det flere grunner til at nettopp de to ligger på topp.

- Årsaken er at personen som har laget denne listen har sondert terrenget for A og B-kjendiser. Man har liksom prøvd å tenke litt i de baner, og da var disse to navnene øverst. Men egentlig er det litt hipp som happ. Det blir som å kaste en haug med baller opp i lufta og forsøke å ta de imot samtidig. Listen vil også oppdateres underveis, så hvis kunder har forslag, kan de sende de inn, sier han til Seher.no.

En av listens helt klare underdogs er imidlertid Petter Pilgaard (29) fra "Paradise Hotel".

Ifølge oddsen har imidlertid ikke realitystjernen særlig stor sjans for å bli tilbudt Eurovision-jobben.

- Nei, grunnen til at han er med var jo fordi han vant "Paradise Hotel". Men det var nok mest som moro. Jeg tror ikke vi får mange odds på ham, og når man har en odds på 200, så er vel sjansen for at han skal bli tilbudt jobben kun 0,5 prosent, humrer Hansen.

Personlig holder han en knapp på Bonnevie som kvinnelig programleder, men ønsker gjerne en litt mer vill og gal fyr i den mannlige programlederrollen.

- Med tanke på det jeg så fra Moskva, så virker det litt som om man velger underholdende og smågale folk til de jobbene. Men nå skal det sies at jeg ikke har vært i Norge på åtte år, så jeg vet ikke helt. Men det hadde vært fryktelig moro med en litt smågal fyr som Alex Rosén i rollen da. Jeg har fått inntrykk av at de mannlige vertene skal være litt crazy, mens damene skal være fagre og vakre, og da passer jo Maria Bonnevie ypperlig.

Unibets oddsliste vil oppdateres kontinuerlig, og ifølge Hansen kan kundene spille helt frem til NRK kommer med en offentlig bekreftelse på hvem som får jobben.

Unibets fulle liste ser du nedenfor:

Maria Bonnevie 3.50
Kåre Conradi 4.00
Jon Almås 5.50
Nina Owing 5.5
Benedicte Adrian 6.0
Dorthe Skappel 6.0
Fredrik Skavlan 8.0
Tone Damli Aaberge 8.0
Charlotte Thorstvedt 9.0
Mona Grudt 9.0
Thomas Numme 10.0
Anne Grosvold 12.5
Sissel Kyrkjebø 12.5
Stian B. Simonsen 12.5
Elisabeth Andreassen 15.0
Hanne Krogh 15.0
Synnøve Skarbø 18.0
Harald Rønneberg 18.0
Morten Harket 20.0
Åse Kleveland 20.0
Jostein Pedersen 25.0
Ingvild Bryn 30.0
Sturla Berg-Johansen 30.0
Synnøve Svabø 40.0
Vendela Kirsebom 40.0
Per Sundnes 50.0
Ari Behn 50.0
Silje Stang 50.0
Johan Golden 60.0
Atle Antonsen 75.0
Alex Rosén 75.0
Triana Iglesias 100.0
Petter Pilgaard 200.0

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tisptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fotfølges etter Eurovision-seieren!