KJÆRESTER? Flere kilder hevder nå at det er en romanse på gang mellom MTV-stjernen Whitney Port og skuespiller Leonardo DiCaprio.
KJÆRESTER? Flere kilder hevder nå at det er en romanse på gang mellom MTV-stjernen Whitney Port og skuespiller Leonardo DiCaprio. Vis mer

Er dette det nye superparet?

Leonardo DiCaprio og Whitney Port skal ha funnet tonen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden  bruddetmed supermodellkjæresten Bar Rafeali (24) før sommeren, har det sirkulert en rekke rykter om Hollywoodstjernen Leonardo DiCaprios (34) kjærlighetsliv.

Filmkjekkasen har blant annet ha vært på flere dater med sin skuespillerkollega Cameron Diaz (36). I tillegg skal han ha blitt observert ute med Pussycat Dolls-skjønnhet Ashley Roberts (27).

Nå er det imidlertid en ny dame som gjelder for 34-åringen. Ifølge kilder skal nemlig "The Beach"-skuespilleren ha falt for den ti år yngre "The City"-stjernen Whitney Port (24).

Whitney bor nå i New York hvor hun satser på en karriere som designer mens hun spiller inn MTV-serien "The City". Ifølge Perez Hilton hevder en kilde at DiCaprio skal ha betalt for 24-åringens flyreiser mellom New York og Los Angeles, slik at de har hatt mulighet til å se hverandre oftere.

Port skal også nå ha vurdert å flytte tilbake til Los Angeles for sin nye flamme.

Ifølge kilder som jobber med filmstjernen på settet til hans nye film, "Inception", skal han være oppslukt av Port.

- Han skriver meldinger til henne hele tiden.

Whitney Port ble singel i mars, etter at forholdet til den australske rockeren Jay Lyon tok slutt.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Omringet av damer på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer