Er dette det nye stjerneparet?

Verdens mest sexy mann dater den fransk skuespillerskjønnheten Melanie Laurent.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjekkasen Bradley Cooper (36), kjent fra filmer som «The A-Team» og «Hangover», ble nylig observert tett omslynget med den franske skuespillerinnen Melanie Laurent (28) i Paris.

Paret startet kvelden med et kinobesøk ved Champs Elysees, før de siden dro videre for å spise en bedre middag på det eksklusive Hotel Costes.

Cooper, som nylig ble kåret til verdens mest sexy mann, ble for noen uker siden linket til Jennifer Lopez (42), men etter at hun ble sammen med den flere år yngre Casper Smart (24), ble dette forholdet lagt på is.

Laurent, som er mest kjent for sin rolle som «Shosanna Dreyfus» i Inglourious Basterds fra 2009, har på sin side blitt koblet til både Ewan McGregor (40) og Brad Pitt (48) - mens begge mennene var i forhold!

Nå spørs det bare hva Renee Zellweger (42) sier om at hennes gode venninne Melanie har fått «franske følelser» for eksen hennes...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er ikke lenger flau over utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer