EN NY BOYLE? Kari Callin snakket åpent ut om sitt vanskelige liv, og sang som en gudinne. Nå spås hun å være USAs svar på Susan Boyle. Foto: Youtube.com
EN NY BOYLE? Kari Callin snakket åpent ut om sitt vanskelige liv, og sang som en gudinne. Nå spås hun å være USAs svar på Susan Boyle. Foto: Youtube.comVis mer

Er dette den nye Susan Boyle?

Her er kvinnen som nå har sjarmert USA i senk. Se video!

Se Kari Callins opptreden i "America's got talent" nederst i saken!

SEHER.NO: Hun er 43 år, og har aldri hatt kjæreste. Kari Callin har ikke hatt et lett liv, men onsdag rykket hennes drøm et skritt nærmere da hun med sin fantastiske stemme gikk videre i "America's Got Talent".

Callin, som er radiolog og kommer fra Seattle, tok nemlig både publikum og dommere med storm da hun inntok scenen med Barbra Streisand-sangen "Somewhere" fra 1985.

Iført en rød genser, cowboybukser og joggesko smeltet 43-åringen altså dommernes hjerter. Både David Hasselhoff, Sharon Osbourne og Piers Morgan reiste seg opp fra sine seter, og ga henne stående ovasjoner. Etterpå ble hun sendt videre i showet - uten noen som helst form for tvil.

I programmet fortalte Callin åpenhjertig om sitt tøffe liv, som alltid har vært preget av henne annerledes ytre. Som barn ble hun operert for hareskår, men utseendet har alltid fulgt henne - noe som igjen har ført til at hun aldri har fått seg kjæreste.

Tidligere har hun også prøvd seg på audition - den gang på et skip - men ble blankt avvist på grunn av utseendet. Til det svarte Sharon Osbourne at det bare er "synd for skipet", og at de slett ikke ville ha råd til å booke henne nå - ettersom hun har vist for hele USA at hun har en fantastisk stemme.

Samtidig understreket Piers Morgan at det er viktig å dømme deltagerne etter stemmen deres, og ikke bare utseendet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Føler seg helt på toppen

Kari Callins opptreden i "America's got talent ser du her: