Er dette Clooneys nye kjæreste?

George Clooney har en ny kvinne i sitt liv.

PÅ DATE: Amal Alamuddin og George Clooney møttes til en romantisk middag på restauranten Berners Tavern i London denne uken.  Foto: REX/All Over Press
PÅ DATE: Amal Alamuddin og George Clooney møttes til en romantisk middag på restauranten Berners Tavern i London denne uken. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Han ble nylig koblet til medspiller Sandra Bullock, men skjørtejegeren George Clooney (52) har nå en ny kvinne i kikkerten.

Den barske skuespilleren ble denne uken fotografert på en middagsdate i London. Clooneys nye flørt heter Amal Alamuddin og er ifølge E! News en dyktig advokat som spesialiserer seg på internasjonal lov, menneskerettigheter og kriminallov.

Amal er en av advokatene som representerer WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Det burde være grunnlag for mange spennende samtaler med Clooney som er svært politisk engasjert. Han var blant annet svært engasjert i krisen i Sudan og ble i fjor arrestert da han protesterte i Washington DC.

ETTERTRAKTET: Den 52 år gamle skuespilleren er svært ettertraktet. Han smilte bredt på vei ut fra date i London.  Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
ETTERTRAKTET: Den 52 år gamle skuespilleren er svært ettertraktet. Han smilte bredt på vei ut fra date i London. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press Vis mer

Amal smilte fra øre til øre da hun kom ut av restauranten iført en rød kjole. Clooney, i dress, fulgte like etter før paret satte seg inn i en taxi.

George Clooney har lenge vært en av verdens mest ettertraktede ungkarer, men så lenge ut til å ha slått seg til ro med den vakre fribryteren og modellen Stacy Keibler (33). I sommer tok derimot forholdet slutt etter to år. Keibler skal ha dumpet kjæresten fordi han nektet å gi henne barn.

Han ble kort tid etter bruddet koblet til medspiller Sandra Bullock, men avkreftet senere ryktet.

Her kan du se bildespesial med George Clooneys mest berømte eks-kjærester!

Etter at han skilte seg fra skuespilleren Talia Balsam (54) i 1993 skal filmstjernen ha sverget på å aldri gifte seg igjen. Clooney har også tidligere uttalt seg negativt til tanken om barn.

- Jeg har alltid visst at det å bli pappa ikke er noe for meg. Det er en stor og viktig oppgave å få barn og det må være førsteprioritet. For meg er jobben min prioritet, sa Clooney til Australia Daily Telegraph i 2011. 

BRUDD: Tidligere i sommer ble det slutt mellom George Clooney og Stacy Keibler.  Foto: All Over Press
BRUDD: Tidligere i sommer ble det slutt mellom George Clooney og Stacy Keibler. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ble forsøkt spleiset med George Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer