Er dette Biebers nye kjæreste?

Popstjernen skal ha falt pladask for den fire år eldre skjønnheten.

NY FLØRT: Ryktene skal ha det til at Justin Bieber dater den tidligere Playboy-modellen Xenia Deli. Foto: Scanpix
NY FLØRT: Ryktene skal ha det til at Justin Bieber dater den tidligere Playboy-modellen Xenia Deli. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det to år lange forholdet mellom Justin Bieber (21) og Selena Gomez (23) tok slutt i november 2012.

Siden den gang har popstjernen blitt koblet til en rekke andre berømte kvinner.

Først og fremst har det vært spekulasjoner rundt forholdet hans med vakre Hailey Baldwin (18), niesen til skuespiller Alec Baldwin (57).

Duoen har flere ganger benektet ryktene og sagt at de kun er gode venner.

Også Kendall Jenner (19) og Miranda Kerr (32) er blant dem «Baby»-sangeren har blitt koblet til det siste året.

Saken fortsetter under bildet.

Ny flamme

Nå skal Bieber ha en ny skjønnhet i kikkerten; tidligere «Playboy»-modell Xenia Deli (25).

Fredag forrige uke ble pikeidolet filmet både mens han gikk hånd i hånd med modellen, og mens han spilte piano og sang for henne.

Se video av parets hete flørt over!

Ifølge avisen The Sun ble Bieber og Deli kjent etter at brunetten ble valgt ut til å være med i musikkvideoen til popstjernens nyeste sang, «What Do You Mean». 


Ba om unnskyldning til fansen

Tidligere har Bieber fått mye kritikk for sin uansvarlige, barnslige og ufordragelige oppførsel - som gjentatte ganger har gjort at han har havnet i trøbbel med politiet.

I løpet av karrieren har sangfuglen blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, vært i eggkrig med naboene og blitt filmet mens han tisset i en rengjøringsbøtte på en restaurant.

Tidligere i år innså artisten omsider at det var på tide på gjøre opp for seg, og i mars i år la han ut en video hvor han bad fansen om unnskyldning.

Bieber forklarte også at han hadde utgitt seg for å være noe han ikke er.

– Vi later ofte som om vi er noe vi egentlig ikke er for å dekke over de ekte følelsene våre, og det har vært mange følelser som har rast rundt inne i meg, sa 21-åringen til kameraet.

– Jeg er en person som genuint bryr meg. Det som har skjedd tidligere kan jeg ikke forandre på, men jeg ønsker å gi folk et nytt og godt inntrykk av meg; og være snill, kjærlig, forsiktig og myk.

LES OGSÅ: Kirstie Alley vil kline med Justin Bieber