<strong>MER ENN GODE VENNER?:</strong> Kim Kardashian og Kanye West har vært gode venner lenge. Men nå spekulerer amerikanske medier i om de to er mer enn som så... Foto: Stella Pictures
MER ENN GODE VENNER?: Kim Kardashian og Kanye West har vært gode venner lenge. Men nå spekulerer amerikanske medier i om de to er mer enn som så... Foto: Stella Pictures Vis mer

Er dette beviset på kjendisromansen?

Kim Kardashian forlot superstjernens hjem med nytt merke på halsen...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Romanseryktene mellom realitystjernen Kim Kardashian og hip-hopartisten Kanye West har skutt fart etter at Kim onsdag tilbragte natten i Kanyes hjem i New York.

Nå viser nye bilder av Kim at hun forlot huset til «Golddigger»-sangeren med mer enn gode minner.

På halsen hadde hun nemlig et stort rødt merke, som flere medier tolker som et tegn på at de to kjendisene har gjort mer enn å se på TV sammen...

- Dette ser mistenkelig ut som et sugemerke, skriver nettsiden Radaronline.com i en kommentar.

De holder imidlertid muligheten åpen for at merket kan være et resultat av hudsykdommen psoriasis, som Kim i juli avslørte at hun sliter med.

Ingen av de to superstjernene har kommentert de siste ryktene, men Kanyes eks-kjæreste Amber Rose, har tidligere hevdet at de to har møtt hverandre i skjul lenge - også da de begge var i forhold på hver sin kant.

- De var begge utro, sier hun til Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg forelsket meg i Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer