OPERERT?: Ifølge eksperter Daily Mail har snakket med kan dette arret, i armhulen til Christina Aguilera, være bevis på at hun har forstørret brystene.  Foto: Stella Pictures
OPERERT?: Ifølge eksperter Daily Mail har snakket med kan dette arret, i armhulen til Christina Aguilera, være bevis på at hun har forstørret brystene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er dette bevis på en brystoperasjon?

Popstjernens arr setter fart på kirurgiryktene.

Publisert
SEHER.NO:  Popstjernen Christina Aguilera (29) har lenge vært kjent for sin flotte figur. Og særlig etter at hun ble mor til lille Max (2) har popstjernen fått mye omtale for sin formfulle og kvinnelige kropp.

Allerede på slutten av 90-tallet begynte det imidlertid å gå rykter om at den nyskilte 29-åringen hadde lagt seg under kniven og operert brystene.

Selv har ikke Christina kommentert kirurgi-spekulasjonene, men da hun promoterte sin nye film «Burlesque» i Tokyo tirsdag, viste hun frem et markant arr som kan være tegn på at hun har forstørret brystene, skriver Daily Mail.

Popstjernens svært synlige arr befinner seg på undersiden av hennes høyre arm, og eksperter hevder at dette kan være resultat av en operasjon hvor man fører silikoninnlegget inn i brystet gjennom et snitt på siden av armhulen.

Ifølge kirurgi-eksperter er dette et svært populært inngrep, som etterlater et flere centimeter langt arr. Det skal også være et inngrep som er foretrukket av kvinner som ikke ønsker arr under brystene.

Aguileras bryster har blitt tydelig større de siste årene, og mens kilder nær popstjernen hevder dette er resultat av vektøkning, kan arret tyde på at det er en operasjon som er årsaken.

Popstjernen selv har tidligere fortalt at hun føler seg mer sexy og vel med seg selv etter at hun fødte Max.
 
- Det var lett for meg å føle meg sexy etter at jeg fikk Max. Jeg fant en type lit til meg selv og til kroppen min i den perioden. En type selvsikkerhet som jeg ikke hadde opplevd før. Det har skjedd noen endringer ved meg, det er som at man blir eldre. Jeg synes virkelig ikke det er ille å bli eldre, man lærer jo bare mer og mer jo eldre man blir, har hun tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Dobbeltlivet kan ha knekt ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer