Er dette årets TV-øyeblikk?

Denne topplua får voksne menn til å hyle som tenåringsjenter. Se den hysteriske videoen.

<strong>SKREMMENDE LUE:</strong> Tage Almark bidrar sterkt til nær verdensrekord i banning på TVNorge mye takket være denne topplua som skremmer vettet av ham.  Foto: TVNorge
SKREMMENDE LUE: Tage Almark bidrar sterkt til nær verdensrekord i banning på TVNorge mye takket være denne topplua som skremmer vettet av ham. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ÉN TOPPLUE, ETT AKVARIUM og av med lyset. Mer skal ikke til for at en 35 år gammel mann roper på mamma, hyler som en fjortisjente og banner så Gordon Ramsay ville blitt forlegen på en gang.

«TOTAL BLACKOUT» HAR DE mest ufrivillig morsomme deltakerne på TV på denne siden av nyttår, og når voksne menn skriker med lys stemme: «å, hva faen i helvete var det for noe?» og «jeg tør ikke løfte på det her», når de kommer borti en topplue (!) er det hysterisk morsomt.

Se video nederst i saken.

FOR DELTAKERNE I MØRKET er frykten reell, for TV-seerne - som i motsetning til deltakerne ser alt - er det helt absurd å se hvordan de oppfører seg i mørket.

HADDE PREMIEREN AV norske «Total blackout» gått på amerikansk TV, hadde lydsporet blitt et eneste langt piiiip. For sannsynligvis ble det satt bannerekord på norsk TV onsdag kveld!

FAREN ER NOK AT
konseptet kan bli raskt forslitt, i hvert fall hvis det blir for mye gjentakelser av øvelser - som i «Wipeoput». Men alt kommer an på hva deltakerne leverer, som når premieredeltaker Tage skal gjette alderen på fire lettkledde personer bare ved å beføle dem i mørket og uttaler:

«Å hva faen er det her? Stor mage, stor rumpe, svære jævla pupper…»

IKKE VELDIG SJARMERENDE - eller gjennomtenkt, men veldig morsomt der og da. Forsettelsen kan selvsagt bli enda drøyere, som på dette klippet fra Danmark (ekstern link)

Premiereepisoden står til terningkast 6 og var en kanonåpning på humorrekka på TVNorge på onsdager. Det er bare å håpe programmet kan holde nivået...

«Total Blackout» går på TVNorge onsdager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Advarsel: Må ses med fingerpersienne

Se klippet her:
[obj:media:9481]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer