Er dette årets søteste kjendisbilde?

Hollywood-stjernens tvillinger som holder hender, tar nettet med storm.

SØTE: Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky postet dette bildet av sine to små hjerteknusere på Instagram.  Foto: Instagram
SØTE: Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky postet dette bildet av sine to små hjerteknusere på Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag la Chris Hemsworths (31) kona Elsa Pataky (38) ut et bilde av deres 10 måneder gamle tvillinger.

Tristian og Sasha ligger i hver sin vogn og strekker hendene mot hverandre slik at de møtes.

Modellen og skuespilleren skrev dette under bildet:

- Alltid sammen! #twillinger #lykkelige #foralltid

GRAVID: Her viste de frem Elsas voksende mage i mars i fjor. Elsa, som hadde på seg en kjole fra Paula Ka, clutch fra Jimmy Choo og en ring fra EF Collection, brøt ut i latter på den røde løperen da Chris, tydelig stolt, la hånden på skuespilleren sin gravide mage. Foto: All Over Press
GRAVID: Her viste de frem Elsas voksende mage i mars i fjor. Elsa, som hadde på seg en kjole fra Paula Ka, clutch fra Jimmy Choo og en ring fra EF Collection, brøt ut i latter på den røde løperen da Chris, tydelig stolt, la hånden på skuespilleren sin gravide mage. Foto: All Over Press Vis mer

Under Oscar-utdelingen i mars i fjor stilte «The Fast and the Furious 6»-skuespilleren  på rød løper med sin store gravidmage, og ved hennes side sto den stolte skuespillerektemannen Chris Hemsworth.

Han er mest kjent for sin rolle som Thor i de populære Marvel-filmene med samme navn.

Senere samme måned ble superparet foreldre til tvillinger, som så dagens lys på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles. Tvillingene er Hemsworth og Patakys andre og tredje barn - fra før av har de datteren India Rose, som snart blir tre år.

Twins holding hands (#elsapataky #tristanhemsworth #sashahemsworth)

Et bilde publisert av Elsa Pataky (@patakydaily)

- En stor gave

Chris har tidligere fortalt hvordan han kvier seg for å være borte fra kona og datteren.

- Det er vanskeligere og vanskeligere å dra på jobb nå. Jeg liker å være hjemme mer enn noen gang tidligere, sa han til People.

Pataky og Hemsworth, som er storebroren til skuespillerkjekkas Liam Hemsworth (24), giftet seg i en romantisk seremoni i 2010.

Han har tidligere uttalt hvor mye farsrollen betyr for ham:

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er det det handler om, sa Hemsworth til nettstedet People før jul i fjor.

LES OGSÅ: Avslørte hemmeligheten på instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer