Er dette årets Robinson-babe?

21 år gamle Christina følger i fotsporene til Lene Alexandra og Linni Meister.

DRAMATISK INNSPILLING: Robinsonekspedisjonen har møtt flere vansker under årets innspilling på Filippinene, blant annet måtte deltagerne evakueres på grunn av syklon. Dette bildet er fra fjorårets innspilling i Malaysia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DRAMATISK INNSPILLING: Robinsonekspedisjonen har møtt flere vansker under årets innspilling på Filippinene, blant annet måtte deltagerne evakueres på grunn av syklon. Dette bildet er fra fjorårets innspilling i Malaysia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Robinsonekspedisjonen»s programleder Christer Falck har tidligere avslørt at han hvert år kjemper en hard kamp for å få minst en modelljente i TV3s realityserie.

Tidligere har blant annet modeller som Lene Alexandra Øien, Linni Meister og Cathrine Aschim prøvet seg på det isolerte øylivet med vekslende hell, og også i år skal en av deres kolleger forsøke seg på det samme.

Selv om deltakerlisten foreløpig er hemmelig, hevder Onlinemagasinet.no at de har flere kilder som sier at Hønefoss-jenta Christina Celeste Ruste Hinna er med i neste sesong. Hun skal ha reist ned til Filippinene, hvor serien spilles inn i år.

Til tross for at innspillingen fortsatt pågår, er Christina allerede tilbake i Norge. Onlinemagasinet.no hevder at 21-åringen imidlertid var på Robinson-øya, da deltagerne måtte evakueres på grunn av syklon.

Christina sier til Seher.no at hun ikke kan bekrefte eller avkrefte noe når det gjelder hennes mulige deltakelse i «Robinsonekspedisjonen», men henviser til TV3.

sin private blogg skrev hun imidlertid 24. april at hun så frem til «sitt livs reise». En måned senere, var overskriften «Back in Norway - på godt å vondt»:

- Har dere noen gang tenkt over hvor godt det er å bo i Norge? Det å våkne opp og vite at man faktisk lever i dag også, fordi det er mat å få. Eller fordi du har tak over hodet som beskytter deg. Og du trenger ikke å tenke på om du dør hvis du tar deg en dukkert, fordi havslangene biter deg. eller kanskje jellyfish som plutselig svømmer i ring rundt deg, skriver hun.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seher.no at TV-seerne kan vente seg en modell blant deltagerne i år også.

- Vi har med en Robinson-babe i år også, men hvem det er, ønsker vi ikke å gå ut med ennå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-deltaker rammet av blodpropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer