BOR HOS MOR: Sammen har paret seks barn, hvorav tre er adopterte. De vil komme til å bo hos mor. Foto: Stella Pictures
BOR HOS MOR: Sammen har paret seks barn, hvorav tre er adopterte. De vil komme til å bo hos mor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er det virkelig over?

Superparet signerte nylig en avtale om delt omsorg..

Publisert
SEHER.NO: Det sies at Hollywoods mektigste par Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) er klare til å gå separate veier. Nylig hadde paret et møte med sine advokater for å komme til en enighet.


Ifølge Daily Mail er det tydelig at det er over mellom Angelina og Brad.

Papirene -som det hevdes at de signerte denne uken- inneholder blant annet gjevn fordeling av deres formuer, samt delt omsorg av deres barn.

Men selv om avtalen gir dem delt omsorg, vil de adopterte barna bo sammen med sin mor.

Nyheten om avtalen mellom skuespillerparet kom rett etter måneder med spekulasjoner på om paret endelig hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt.


Brad og Angelina skal ifølge flere medier ha planlagt avtalen siden desember, da de besøkte et advokatkontor i Los Angeles.


I forrige uke skrev National Enquirer at forholdet hadde tatt slutt etter at de igjen hadde hatt en heftig krangel i en New York restaurant.


- Deres fokus er å passe på at det blir en lett overgang for deres barn, skrev de da.Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: De rikeste parene i Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer