Kylie Jenner:

- Er det virkelig henne?

Nye bilder av stjernen vekker oppsikt.

UGJENKJENNELIG: Flere mener at Kylie Jenner er bortimot ugjenkjennelig på nye bilder. Foto: NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: Flere mener at Kylie Jenner er bortimot ugjenkjennelig på nye bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kjendisene vekker gjerne oppsikt med sine sminkeløse ansikt, da man ellers er vant til å se dem polert og sminket - til tider også photoshoppet. Det skaper derfor naturligvis reaksjoner når folk innser at også de ser ut som oss vanlige dødelige.

Sist ut til å få reaksjoner er realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (22), som søndag ble observert ute i en komfortabel joggedress - usminket. Bildene har fått tusenvis til å reagere, og det er spesielt én ting folk henger seg opp i.

Vekker oppsikt

Ifølge E! News ble bildene av 22-åringen tatt idet hun var på vei til Stassie Karanikolaou, en av Kylies nærmeste venner. Det kan tenkes at de to hadde en rolig kveld planlagt, da hun i tillegg til å være usminket og iført komfortable klær, bar på en pose potetgull og drikke.

OVERRASKER: Flere fans er sjokkerte etter at nye bilder av Kylie Jenner uten sminke har sett dagens lys. Foto: NTB scanpix
OVERRASKER: Flere fans er sjokkerte etter at nye bilder av Kylie Jenner uten sminke har sett dagens lys. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bildene har som nevnt fått reaksjoner fra fans og andre utenforstående, som blant annet har uttalt seg på Twitter. Flere detaljer får oppmerksomhet, men det er spesielt én ting som får større fokus enn noe annet.

- Måten karantene har forvandlet Kylie Jenner tilbake til en hvit kvinne, skriver en bruker på Twitter, til flere bilder av Kylie fra søndag.

Twitter-meldingen har i skrivende stund fått over 250 000 likerklikk, og har blitt delt av 49 000 andre brukere på nettstedet. Kommentarfeltet flyter også over av folk som er enige i at Kylie virker langt blekere enn man er vant til å se henne.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Kylie Jenner er hvit?, kommenterer en.

- Når du går tom for brun maling, spøker en annen.

- Jeg har ikke sett henne så blek siden 2015. Ville aldri trodd at hun så slik ut igjen, skriver en tredje.

Flere kommenterer også at hun ser ut som en normal jente, og at det er befriende å se henne uten all sminken på. En annen påpeker også hvor mye sminke har å si for ens ytre.

- Kanskje vil folk tro henne nå når hun sier hun ikke har gjort noe med ansiktet sitt annet enn leppene. Sminke er et mektig dop, skriver vedkommende.

Andre har derimot hengt seg opp i at Kylie ironisk nok, med milliarder på konto og en skosamling andre bare kan drømme om, av ukjent grunn går uten verken sokker eller sko ute.

Ikke til å kjenne igjen

Dette er langt fra første gang Kardashian/Jenner-familien får oppmerksomhet for utseendet sitt. De har i en årrekke vært kjente for sine bakender, og flere av søstrene har tydd til plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep for å endre på deler av kroppen de ikke har vært fornøyd med.

Eldstemann, Kourtney Kardashian (41), har blant annet innrømmet å ha fikset på brystene da hun var yngre, men har i senere tid angret på inngrepet. Kim Kardashian (39) benektet i flere år at hun hadde lagt inn rumpeimplantat, men har snakket åpent om Botox og fillers.

Ovennevnte Kylie Jenner har også innrømmet at hun har fillers i leppene. Dette til tross for at hun lenge påsto at det bare var magien av lipliner og leppestift som gjorde leppene hennes fyldigere.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

En som derimot går langt for å benekte rykter om plastisk kirurgi er Khloé Kardashian (35), som flere ganger i løpet av de siste par årene har vekker oppsikt med sin store forvandling. Hun har selv hevdet det dreier seg om vektnedgang og hardt arbeid.

FØR: Khloé før operasjonsryktene fikk liv. Her i 2010. Foto: NTB scanpix
FØR: Khloé før operasjonsryktene fikk liv. Her i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer
ETTER: Flere reagerte på Khloés tynne nese. Foto: Skjermbilde fra Instagram
ETTER: Flere reagerte på Khloés tynne nese. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

Da fansen i fjor reagerte på stjernens usedvanlig smale nese og kalte henne ugjenkjennelig, skyldte hun på sminketeknikken «konturering». Det har imidlertid ikke hindret flere spekulasjoner rundt utseendet hennes - blant annet som følge av tilsynelatende redigerte bilder i sosiale medier.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg klarte nesten ikke vente med å kysse henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer