Kylie Jenner:

- Er det virkelig henne?

Nye bilder av stjernen vekker oppsikt.

UGJENKJENNELIG: Flere mener at Kylie Jenner er bortimot ugjenkjennelig på nye bilder. Foto: NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: Flere mener at Kylie Jenner er bortimot ugjenkjennelig på nye bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kjendisene vekker gjerne oppsikt med sine sminkeløse ansikt, da man ellers er vant til å se dem polert og sminket - til tider også photoshoppet. Det skaper derfor naturligvis reaksjoner når folk innser at også de ser ut som oss vanlige dødelige.

Sist ut til å få reaksjoner er realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (22), som søndag ble observert ute i en komfortabel joggedress - usminket. Bildene har fått tusenvis til å reagere, og det er spesielt én ting folk henger seg opp i.

Vekker oppsikt

Ifølge E! News ble bildene av 22-åringen tatt idet hun var på vei til Stassie Karanikolaou, en av Kylies nærmeste venner. Det kan tenkes at de to hadde en rolig kveld planlagt, da hun i tillegg til å være usminket og iført komfortable klær, bar på en pose potetgull og drikke.

Bildene har som nevnt fått reaksjoner fra fans og andre utenforstående, som blant annet har uttalt seg på Twitter. Flere detaljer får oppmerksomhet, men det er spesielt én ting som får større fokus enn noe annet.

- Måten karantene har forvandlet Kylie Jenner tilbake til en hvit kvinne, skriver en bruker på Twitter, til flere bilder av Kylie fra søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer