- Er det virkelig du som er nissen?

«Jakten på en julestjerne»-deltagerne får en stor overraskelse i kampen om finalebillettene... Se dagens episode her!

Publisert
SEHER.NO: Leken er slutt når de tre gjenværende «Jakten på en julestjerne»-deltakerne i dag samles for å kjempe om de to ledige billettene til den store finalen julaften, hvor en av dem vil stikke av gårde med førstepremien verdt 15 000 kroner.

Men verken Erlend Rønning og Julie Torp fra «71 grader nord» eller Lise Viktoria Hagen fra «Irresistible»-sangeren Lise Viktoria Hagen, når de må gjette på identiteten til den maskerte kjendisnissen som kommer på besøk...

Den som gjetter riktig får direktebillett til finalen, mens de to andre må kjempe om å unngå hjemsendelse.

- Jeg er skuffet, for jeg visste jo hvem nissen var, jeg var bare ikke rask nok, sier en av de som ikke klarte nisse-testen til Seher.no.

Se hvem som må reise og hvem som blir årets finalister i «Jakten på en julestjerne» i dagens episode.

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no. En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du danser som om du var på do

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer