SLUTT?: Igjen raser spekulasjonene om det er slutt mellom Jennifer Aniston og John Mayer. Dette bildet er fra da de sist gang ble avbildet sammen, 19. desember.  Foto: All Over Press
SLUTT?: Igjen raser spekulasjonene om det er slutt mellom Jennifer Aniston og John Mayer. Dette bildet er fra da de sist gang ble avbildet sammen, 19. desember. Foto: All Over PressVis mer

Er det slutt igjen?

John Mayer og Jennifer Aniston skal ha gått hver til sitt for 9. gang!

SEHER.NO: Det er få par det har vært så mye rykter og spekulasjoner rundt det siste året som John Mayer (31) og Jennifer Aniston (39).

I det ene øyeblikket er de lykkelig forelsket og på randen til å forlove seg, og i det neste kommer rykter om brudd ut.

Slik også denne gangen: I forrige uke skrev Female first at rockerkjæresten John Mayer planlegger å fri til Aniston på hennes 40-årsdag 11. februar.
 
Men ikke før var den nyheten blitt spredd verden rundt, før Heat magazine nå melder at av- og på-forholdet skal ha gått i oppløsning nok en gang.

Paret har ikke blitt avbildet sammen siden før jul, og de skal ifølge bladet ha endt forholdet fordi Aniston har begynt å miste interessen for sin åtte år yngre kjæreste.

Jennifers mangel på entusiasme for forholdet skal igjen ha fått Mayer til å føle seg avvist, noe som førte til at han avsluttet forholdet.

- Det var like etter Golden Globe at han bestemte seg for å ende forholdet, sier en kilde til bladet.

Hva som er relevansen til Golden Globe kommer ikke fram i saken, men paret dukket aldri opp på den røde løperen under prisutdelingen som samler alt som kan krype og gå av kjendiser i Hollywood.

Hvis ryktene stemmer er dette ifølge Entertainmentwise den niende gangen paret gjør det slutt!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kjendiskroppene alle vil ha i år