TRAKASSERT: Både Alec Baldwin og kona Hilaria skal ha blitt utsatt for en «stalkers» invaderende oppførsel, og småbarnsfamilien føler seg stadig plaget av fotografer. Foto: Stella Pictures
TRAKASSERT: Både Alec Baldwin og kona Hilaria skal ha blitt utsatt for en «stalkers» invaderende oppførsel, og småbarnsfamilien føler seg stadig plaget av fotografer. Foto: Stella PicturesVis mer

Er det rart han er lei av livet som kjendis?

Etter 30 år er Alec Baldwin ferdig med kjendislivet ifølge seg selv. Se tabbelista hans.

SEOGHØR.NO: Film og TV-stjernen Alec Baldwin (55), kjent fra TV-serien «30 Rock», har de siste årene vært innblandet i flere skandaler.

Skuespilleren har et vanvittig temperament, som ofte går utover fans og fotografer.

Nå har 55-åringen skrevet et innlegg i New York Magazines Vulture der han klager over hvordan livet som kjendis er og hvordan byen New York har forandret seg.

Baldwin hevder blant annet at han er nå er ferdig med livet som offentlig person.

FLYKTET: Alec Baldwin (t.v) fanget på kamera da han skjelte ut og prøvde å angripe en fotograf i New York for en stund siden.  Foto: JDH Imagez / Splash News/All Ove
FLYKTET: Alec Baldwin (t.v) fanget på kamera da han skjelte ut og prøvde å angripe en fotograf i New York for en stund siden. Foto: JDH Imagez / Splash News/All Ove Vis mer

I det 5000 ord lange innlegget fokuserer Baldwin på å renvaske seg selv etter å ha blitt stemplet som homofob etter en hendelse med en fotograf i november i fjor, der Baldwin skal ha brukt et nedsettende ord om homofile.

- Tror virkelig folk på det? At jeg, da jeg skrek til fotografen, kalte han en «faggot» foran kamera? skriver Baldwin og fortsetter:

- Tror dere virkelig at jeg ville ha gitt folk som TMZs Harvey Levin, av alle mennesker, enda en gren å slå meg med? Jeg blir sinna, og jeg har sagt mye rart i sinne, men jeg har ikke brukt det ordet, sier skuespilleren ifølge Contactmusic.com.

FRYKTET FOR FAMILIEN: Alec Baldwin har uttalt at han har fryktet for sikkerheten til sin kone Hilaria og deres tre måneder gamle Carmen. Foto: All Over Press
FRYKTET FOR FAMILIEN: Alec Baldwin har uttalt at han har fryktet for sikkerheten til sin kone Hilaria og deres tre måneder gamle Carmen. Foto: All Over Press Vis mer

Alec Baldwin har ikke vært film og tv-bransjens snilleste gutt. Det skapte overskrifter da han i 2007 skjelte ut sin da 11 år gamle datter Ireland og kalte henne «en uhøflig, tankeløs liten gris» i et berømt telefonopptak.

- Jeg gir faen i om du er 12 eller 11 år gammel - eller det at du er barn, eller det at moren din er en tankeløs «pain in the ass» som ikke bryr seg om deg, raste Baldwin på datterens telefonsvarer.

I 2011 ble Baldwin kastet ut av et fly da han skal ha blitt voldelig da en  flyvertinne ba ham skru av iPaden sin.

I tillegg har skuespilleren en rekke uheldige episoder med paparazzifotografer på samvittigheten. I fjor sommer havnet han i bråk med to ulike fotografer på to uker.

I innlegget forteller også Baldwin om hvor lei seg han er for at New York har forandret seg til det verre.

- Jeg kan ikke lenger bo i New York. Alt jeg hatet med L.A, begynner jeg nå å lengte etter. I L.A kan man bo bak en port, sette seg i en bil, samhandlingen med andre mennesker er minimal. Jeg pleide å hate det, men New York har forandret seg, skriver Baldwin.

- Jeg sier adjø til det offentlige livet. Jeg har levd på denne måten i 30 år, nå er jeg ferdig, avslutter skuespilleren.

LES OGSÅ: Dømt til fengsel etter å ha forfulgt Baldwin