Er det mulig å ta så feil?

- Vi er forberedt på å bli stemplet som dumme, sier «Paradise Hotel»-paret. Sjekk om du er smartere enn dem i vår quiz.

ER DET DEG, POL POT?: Joachim C. Bekkevold og Christina Strandskogen går på en av flere blemmer når historie-kunnskapen blir testet i tirsdagens «Paradise Hotel». Foto: TV3
ER DET DEG, POL POT?: Joachim C. Bekkevold og Christina Strandskogen går på en av flere blemmer når historie-kunnskapen blir testet i tirsdagens «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
Er du smartere enn «Paradise Hotel»-deltakerne ? Test deg selv i Seher.nos quiz!

SEHER.NO:
Fjorårets deltakere i reality-serien «Paradise Hotel» fikk mange TV-seere til å riste på hodet, da kun en av dem visste hvilket parti USAs president Barack Obama representerer.

Men i tirsdagens program gir årets deltakere dem hard kamp om hvem som har stått for den største quiz-tabben på skandale-hotellet.

Når deltakerne blir bedt om å sette riktig navn under flere historiske personer, går alt i surr for romkameratene Joachim Cerin Bekkevold (22) og Christina Strandskogen (20).

Forvekslet Pol Pot og Max Manus
Paret tror først Storbritannias berømte statsminister under andre verdenskrig, egentlig er den beryktede eks-diktatoren i Kambodsja, Pol Pot.

Senere ombestemmer de seg og flytter isteden Pol Pots navn under bildet av den norske krigshelten Max Manus!

Til tross for at filmen om Max Manus var en av de mest sette i Norge i 2008, blir hans navn satt under bilde av Cubas statsleder Fidel Castro...

- Huff, dette er noe av det jeg flaueste jeg opplevde på hotellet. Egentlig er jeg god på sånt, men jeg skylder på at jeg var fyllesyk. Derfor ga jeg opp og overlot alt til Joachim. Han får ta skylda, sier Christina Strandskogen til Seher.no og ler.

- Er forberedt på å bli stemplet som dum
Bekkevold er forberedt på at både han og flere av de andre deltakerne vil bli stemplet som kunnskapsløse etter quiz-tabben.

- Vi er forberedt på å bli stemplet som dumme, men det går ikke inn på meg i hvert fall. Jeg har jo blitt stemplet fra jeg sjekket inn på hotellet. Jeg synes ikke det er flaut å bomme på de bildene, jeg har aldri sett filmen om «Max Manus» og er mer opptatt av det som skjer nå enn historie. Folk får mene hva de vil, sier han til Seher.no.

Er du smartere enn «Paradise Hotel»-deltakerne ? Test deg selv i Seher.nos quiz!

Til tross for hva episoden gir inntrykk av, hevder Bekkevold han faktisk var god i historie på videregående.

- Jeg tror jeg fikk en femmer i historie faktisk. Men det er noe annet å lese seg opp til en prøve enn å ta ting som dette på sparket.

- Jeg er ikke redd for at jeg skal få noe sint brev fra historielæreren min, for hun likte meg så godt, sier han og ler.

Christina Strandskog - som studerer internasjonal markedsføring - hevder hun imidlertid er glad for at hun har utsatt studiene til høsten etter å ha vært med i «Paradise Hotel».

- Jeg er glad jeg ikke skal på skolen i morgen. Da hadde det nok blitt noen fleipete kommentarer, sier hun.

Onsdag kommer Maren og Heidi fra «Paradise Hotel» til Seher.no for å svare på lesernes spørsmål. Send inn dine spørsmål til vinn@seher.no  og bli med i trekningen om Flax-lodd!


«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3.

Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her faller Paradise-Stian sammen i smerter