Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Er det Kourtney?

Nytt Instagram-bilde gjør fansen skråsikre på at eksparet har funnet tilbake til hverandre.

SAMMEN IGJEN?: Etter et nytt Instagram-bilde lurer nå fansen på om paret kan ha funnet tilbake til hverandre. Her er de avbildet sammen i gode, gamle dager - tilbake i 2010. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
SAMMEN IGJEN?: Etter et nytt Instagram-bilde lurer nå fansen på om paret kan ha funnet tilbake til hverandre. Her er de avbildet sammen i gode, gamle dager - tilbake i 2010. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange kan det være vanskelig å henge med i svingene når det kommer til kjærlighetslivet til realityprofilen Scott Disick (37).

Det ser ut til at ungkaren har det travelt når det gjelder dating, for det siste halvåret har Disick blitt sett med flere ulike modeller i etterkant av bruddet med ekskjæresten Sofia Richie (22).

Forholdet mellom 22-åringen og Disick var ikke bare en dans på roser, og paret ble blant annet kritisert den store aldersforskjellen.

EKSKJÆRESTER: Disick og Lionel Richies datter, Sofia, var sammen i underkant av tre år før de gjorde det slutt. Foto: Joker / SplashNews / NTB
EKSKJÆRESTER: Disick og Lionel Richies datter, Sofia, var sammen i underkant av tre år før de gjorde det slutt. Foto: Joker / SplashNews / NTB Vis mer

Andre utfordringer som paret har kjempet mot, har blant annet vært Disicks innleggelse på rehabiliteringssenter og en tidligere utroskapsskandale. Tidligere i år ble det avslørt at paret hadde gått fra hverandre etter et tre år langt forhold.

Og nå ser det ut til at «The Lord» kan ha funnet tilbake til «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (41).

Urealistisk gjenforening

Det er velkjent at forholdet til Kardashian og Disick er av en noe spesiell sort. Paret var sammen i ni år før de gjorde det slutt for snart fem år siden.

De to har stort sett vært gode venner under Disicks tidligere forhold, og reality-profilene deler omsorgen for sine tre barn, Mason (10), Penelope (8) og Reign (5).

DELER BARN: Det tidligere paret deler omsorgen for sine tre barn. Foto: Brian Prahl / Splash News / NTB
DELER BARN: Det tidligere paret deler omsorgen for sine tre barn. Foto: Brian Prahl / Splash News / NTB Vis mer

Mens Disick var lykkelig sammen med Sofia Richie, skal det ha vært urealistisk for Kardashian å bli gjenforent med ham. Det sa en kilde til Hollywood Life våren 2019.

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia er på et bra sted, fortalte kilden til nettstedet den gang.

Kilden fortalte imidlertid at paret alltid har snakket om å finne tilbake til hverandre i 40-årene, og nå som Disick ikke lenger er sammen med Richie, kan det se ut til at de har funnet tonen igjen.

Se dette innlegget på Instagram

selfie selfie

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Fansen reagerer

Det nyeste bildet som Disick har lagt ut på Instagram, får nå fansen til å lure på om kjærligheten mellom ham og Kardashian blomstrer nok en gang.

Bildet, som viser silhuetten av to personer foran en glødende solnedgang, skaper diskusjoner i kommentarfeltet under innlegget. Fansen lurer på hvem som står i armkroken til Disick.

Se dette innlegget på Instagram

Working on my night moves

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

De fleste gjetter på at den eldste Kardashian-søsteren er den mystiske kvinnen på bildet, og flere ser ut til å være glade for at duoen kan ha funnet tilbake til hverandre.

- Du og Kourtney kommer til å redde 2020, skriver en ivrig Instagram-bruker.

- Er det Kourtney? Vi trenger bekreftelse, skriver en annen konto.

Noen lurer på om det kanskje kan være datteren, Penelope, som står ved siden av realityprofilen.

- Er det Penelope eller Kourtney, spør en Instagram-bruker.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Jeg tror ikke Penelope er så høy, så det må være Kourtney, skriver en annen konto, og referer til høyden på personen som står inntil Disick.

Andre innrømmer i kommentarfeltet at de søkte opp høydeforskjellen mellom Kardashian og Disick, i et forsøk på å finne ut om det faktisk er «Poosh»-gründeren som er på bildet.

I skrivende stund har verken Disick eller Kardashian uttalt seg om spekulasjonene.

Rehabilitering

Scott Disick er blitt kjent for et turbulent kjærlighetsliv, men han har også opplevd mer krevende ting i privatlivet sitt de senere årene.

I 2013 opplevde stjernen det mange frykter aller mest. Han mistet begge foreldrene sine, moren Bonnie og faren Jeffrey, med kun få måneders mellomrom.

Disick har tidligere uttalt seg om tragediene i realityserien «Keeping Up with the Kardashians».

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Foreldrenes bortgang forbedret heller ikke Disicks forhold til rus. Han er kjent for å være en partyløve, har hatt en lang historie med rusmisbruk - og er også blitt lagt inn som følge av misbruket.

Da 38-åringen ble lagt inn for rehabilitering tidligere i år, spekulerte derfor mange på at han skulle behandles for alkoholmisbruk. Det ble også spekulert på om det var ekskjæresten Kourtney som hadde tvunget ham til å legge seg inn. Dette viste seg i ettertid å ikke være sant.

Reality-profilens advokat, Marty Singer, kunne forklare at innleggelsen slett ikke var rus- eller alkohol-relatert:

- I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene, het det i uttalelsen fra advokaten hans i mai i år.

Video: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Han flørter alltid med henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer