Tori Spelling:

- Er det Khloé Kardashian?

Realitystjernen er knapt til å kjenne igjen, mener fansen.

UGJENKJENNELIG?: Flere fans hevder Tori Spelling ikke er til å kjenne igjen, etter at hun ble observert med denne looken. Flere sammenlikner henne også med en annen realitystjerne. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
UGJENKJENNELIG?: Flere fans hevder Tori Spelling ikke er til å kjenne igjen, etter at hun ble observert med denne looken. Flere sammenlikner henne også med en annen realitystjerne. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det har stormet rundt skuespiller og realitystjerne Tori Spelling (48) gjennom årene. Hun ble først kjent gjennom serien «Beverly Hills 90210» på starten av 90-tallet.

Da hun i 2006 giftet seg med skuespiller Dean McDermott (54), stormet det - om mulig - enda mer rundt skuespilleren, og overskrifter om økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler har flere ganger preget tabloidmediene.

En annen realitystjerne som har fått kjenne på hvordan det er å til stadighet bli omtalt i tabloidpressen, er Khloé Kardashian (37). «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har nemlig gjennom flere år vært gjenstand for både hard kritikk og ryktespredning.

Derfor er det kanskje ikke så rart at flere har sammenlignet de to stjernene. Nå kan det også se ut til at de har vært på besøk hos samme kirurg - ifølge fansen.

FLØRT: Cristian Brennhovd, kjent fra «Ex on the Beach», har møtt en ny dame, Caroline Nitter. Visstnok har det ikke vært bare bare, for Caroline er kjenning av Cristians eks, Sandra Fjeldberg. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Er det Khloé Kardashian?»

48-åringen deler flittig fra livet sitt i sosiale medier. Da hun publiserte sine seneste bilder, var imidlertid fans nødt til å ta en ekstra kikk.

Torsdag forrige uke dukket hun opp sammen med hårstylisten Laura Rugetti på restauranten Catch i Los Angeles. Bilde av de to i matchende denimantrekk ble lagt ut på Instagram, og følgerne var ikke sene med å påpeke likheten mellom Spelling og Kardashian-søsteren.

Blant andre Entertainment Tonight skriver at 48-åringen er nærmest ugjenkjennelig, og en rekke fans har kommentert utseendet hennes.

«Tori Spelling som har forvandlet seg til en Kardashian er en ganske sjokkerende forvandling», skriver en.

«Tori Spelling, eller er det Khloé Kardashian?», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«OK, men hvorfor trodde jeg at Tori Spelling var Khloé Kardashian?»

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ekteskapstrøbbel

Ingen av realitystjernene har foreløpig kommentert likheten. 48-åringen er for tiden opptatt med å promotere sitt nye MTV-program «Messyness», og Entertainment Tonight skriver at det trolig er derfor hun har skiftet stil.

Som nevnt har realitystjernen gjennom årenes løp stått for det ene skandaleoppslaget etter det andre sammen med ektemannen Dean McDermott - enten det har handlet om sexavhengighet, alkoholmisbruk, arvestrid eller økonomiske problemer.

Duoen har vært gift siden 2006 og sammen har de barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (8) og Beau (4).

Skuespillerparet har aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke opp- og nedturer, og i 2013 innrømmet blant annet Dean at han hadde vært utro mot kona.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Til tross for stadige kriser, fortalte 48-åringen for to år siden - i ektemannens podkast «Daddy Issues» - at de jobber jevnt og trutt med å holde forholdet og lidenskapen ved like.

Dette gjør de ved blant annet å se mye på porno sammen.

LES OGSÅ: Arveløs og blakk etter familiekrangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer