NY PARTNER: Torsdag ble det kjent at Marianne Sandaker fra «Skal vi danse» har fått en ny kjendispartner, etter at hun la ut dette mystiske bildet på Instagram. Nå spekuleres det heftig i om det er John Carew (t.h) som er Tom Nordlies erstatter på p Foto: FameFlynet
NY PARTNER: Torsdag ble det kjent at Marianne Sandaker fra «Skal vi danse» har fått en ny kjendispartner, etter at hun la ut dette mystiske bildet på Instagram. Nå spekuleres det heftig i om det er John Carew (t.h) som er Tom Nordlies erstatter på p Foto: FameFlynetVis mer

Er det John Carew som gjemmer seg her?

Marianne Sandaker fra «Skal vi danse» har fått en ny partner etter Tom Nordlie - som også skal komme fra fotballen.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at fotballtrener Tom Nordlie (51) måtte trekke seg fra høstens «Skal vi danse» på grunn av sykdom.   

Nå, en knapp uke før programets premiere på TV 2, ser det endelig ut til at danser Marianne Sandaker har fått seg en ny kjendispartner.

Torsdag la hun ut et bilde på Instagram der hennes nye dansepartner er gjemt bak et spørsmålstegn.

«Har vært på dansetrening i dag!! Med med hvem? Hmmm...» skriver hun hemmelighetsfullt under bildet, som kun viser en smilende Sandaker ved siden av en hvit firkant.

Det heteste navnet det nå spekuleres i, er fotballstjernen John Carew (34). Om det virkelig er Carew som debuterer på parketten neste uke, betyr det at han tilbragte 34-årsdagen sin i dansestudio.

Den tidligere West Ham-spilleren var også blant kandidatene da Seoghør.no ba leserne stemme på sin favoritt til å ta over Tom Nordlies plass i dansekonkurransen.

Foreløpig har det ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra John Carew.

- Premieren for «Skal vi danse» er 14. september på TV 2. Hvem som eventuelt overtar plassen til Tom Nordlie vil vi komme tilbake til, uttalte TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl da det først ble kjent at Nordlie trakk seg fra TV-suksessen.

LES OGSÅ: Slik svarer han på «Skal vi danse»-ryktene