Kendall Jenner

- Er det ikke ulovlig?

Jenner-søsterens ferske Instagram-bilde får fansen til å reagere.

KRITIKK: Fansen kritiserer nok en gang supermodellens Instagram-bilde. Foto: Splash News / NTB
KRITIKK: Fansen kritiserer nok en gang supermodellens Instagram-bilde. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Kendall Jenner (26) er blant de aller største supermodellene i verden, og er også et kjent fjes fra realityverden sammen med resten av Kardashian-familien.

I likhet med sine søstre er ikke 26-åringen beskjeden hva gjelder å legge ut vågale bilder i sosiale medier, noe som de stadig får kritikk for.

Nå reagerer fansen atter en gang på modellens lettkledde Instagram-bilde.

«Ulovlig?»

Supermodellen tok til Instagram for å dele det nakne bildet til sine 245 millioner følgere. Bildet viser Jenner på en solseng med stumpen i været, der hun tilsynelatende scroller på telefonen sin.

Til tross for at flere fans heier på stjernen under bildet, er kommentarfeltet fylt til randen med bildekritikk fra sinte Instagram-brukere.

«Synes du at det er passende å legge ut noe sånt som det?» skriver en Instagram-konto under Jenners bilde.

Flere har også reagert på at Jenners bilder ikke blir slettet av Instagram på grunn av brudd på deres retningslinjer om nakenhet.

Ifølge Instagrams retningslinjer, tillater ikke plattformen nakenhet. Likevel gjør Instagram unntak med bilder av amming, fødsler og helserelaterte innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.