Er det ikke slutt likevel?

Superparet avbildet på romantisk miniferie.

FORTSATT SAMMEN: Cameron Diaz og Alex Rodriguez er fortsatt et par, skal man tro ferske bilder som er tatt i Miami.  Foto: All Over Press
FORTSATT SAMMEN: Cameron Diaz og Alex Rodriguez er fortsatt et par, skal man tro ferske bilder som er tatt i Miami. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at forholdet mellom skuespilleren Cameron Diaz (38) og baseballstjernen Alex «A-Rod» Rodriguez (35) skal ha tatt slutt, syv måneder etter at de først begynte å date.

Det var Life & Style magazine som kom med bruddavsløringen, etter at Diaz ble observert på date med «Glee»-stjernen Matthew Morrison, mens Rodriguez ble avbildet på fest i LA med en flokk rumenske modeller.

Nå ser det imidlertid ut til at brudd-ryktene kan ha vært falske.

Ifølge Radar Online var nemlig de to stjernene på en romantisk miniferie i Miami denne uken, og skal ha blitt observert på båttur i Biscayne Bay.

Paret skal ha kost seg ombord på luksusyachten kun iført badetøy, og ifølge øyenvitner så de definitivt ut til å være et par.

A-Rod, som spiller for the New York Yankees, har tidligere datet stjerner som Kate Hudson og Madonna, mens Cameron har vært sammen med popstjernen Justin Timberlake, modellen Paul Sculfor, samt «There's something about Mary»-motspiller Matt Dillon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg er ferdig med slemme gutter