Sofia Richie og Scott Disick:

- Er det ikke noe annet du kan gjøre enn å være trofédamen til Scott?

Den amerikanske programlederen Wendy Williams fyrer løs mot Sofia Richie i sitt eget TV-program.

RASER: Den amerikanske programlederen Wendy Williams raser mot Sofia Richie og hennes forhold med Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
RASER: Den amerikanske programlederen Wendy Williams raser mot Sofia Richie og hennes forhold med Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden supermodellen Sofia Richie (19) og «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick (34) ble observert hånd i hånd i juni i fjor, har mange hatt en mening om deres forhold.

Selv nesten ett år etter deres første bilder sammen, skaper forholdet fortsatt overskrifter.

Denne gang etter den frittalende programlederen Wendy Williams (54) sine uttalelser den siste uken.

I sitt eget program «The Wendy Williams Show» tidligere denne uken, mente nemlig Williams at det er forholdet med Scott som gjør at det går dårlig for Sofia på jobbfronten om dagen.

- Ingen vil henge sammen med en 19-åring som er dum nok til å tulle rundt med en 34 år gammel trebarnsfar, sa hun ifølge HollywoodLife.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kommer til å bli gravid

Under sendingen skal Wendy ha stilt flere spørsmål omkring Sofias kjærlighetsvalg.

PROGRAMLEDER: Wendy William er en av USAs mest kjente programledere. Her er hun under Vulture-festivalen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Wendy William er en av USAs mest kjente programledere. Her er hun under Vulture-festivalen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Er det ikke noe annet du kan gjøre enn å være trofédamen til Scott?, sa hun - og anbefalte Sofia å finne ut av hva hun vil i livet.

Ifølge Wendy kommer Sofia til å ende opp gravid med Scott mens Kourtney Kardashian (39), Scotts tidligere kjæreste og mor til hans barn, ler av dem.

Wendy mener også at faren til Sofia, Lionel Richie (68), må ta grep om datteren før det er for sent.

- Lionel, det er bare én ting du kan gjøre. Ikke gi henne noe mer penger. Hvis hun vil løpe rundt med Scott så la henne bruke hans penger. Hun kommer til å komme krypende tilbake etter at hun har skjønt hvor dumt valg hun gjort, sa Wendy.

- Opprørsperiode

At Wendy Williams velger å stille krav til faren angående Sofias forhold til Scott, er neppe helt tilfeldig.

Kort tid etter at romanseryktene mellom de to turtelduene ble bekreftet, gikk nemlig Lionel hardt ut om hva han mente om datterens nye forhold.

I et intervju med Daily Telegraph fortalte artisten, mest kjent for hitlåten «Hello», at han mener forholdet bare er en opprørsfase i datterens liv, og at han derfor velger å ikke blande seg i sin 19-årige modelldatters forhold.

- Det er bare en fase og jeg kommer til å stå helt rolig i hjørnet, ta meg en god drink og ikke lage så mye lyd, uttalte Lionel.

Han fortalte videre at datteren minner han om ham selv da han i den samme alderen utbasunerte sin store kjærlighet, og at han nå forstår sine egne foreldrenes reaksjon mye bedre.

- Når man er 19 år, så tror man at man vet alt, sa han.

Deler hyppige bilder

Til tross for at forholdet deres skaper mange overskrifter og høster en god del kritikk, ser det imidlertid ikke ut til at Sofia Richie og Scott Disick lar seg påvirke.

Turtelduene feiret blant annet inngangen til 2018 sammen, og de to deler stadig romantiske bilder av hverandre på sine Instagram-kontoer.

My❤️

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

I’m on a whole new year vibe

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Run away with it

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

LES OGSÅ: Derfor presser han Britney for penger

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer