Khloé Kardashian:

Er det her Khloé Kardashian avslører babynyheten?

Familie og venner blir totalt overveldet av Khloé Kardashians overraskelse.

STOR NYHET: I en ny episode av «Keeping Up With the Kardashian», som sendes på TV i januar, avslører Khloé Kardashian en stor nyhet til familie og venner. Foto: Skjermdump
STOR NYHET: I en ny episode av «Keeping Up With the Kardashian», som sendes på TV i januar, avslører Khloé Kardashian en stor nyhet til familie og venner. Foto: Skjermdump Vis mer

(Se og Hør): Nå kan det virke som om Kardashian-fansen snart får svar på spørsmålet de har lurt på de siste månedene, nemlig om Khloé Kardashian (33) faktisk er gravid med sitt første barn.

I en teaser for en ny episode av «Keeping Up With the Kardashian», som sendes i januar, ser det ut som at stjernen endelig avslører babynyheten, ifølge Evening Standard.

I klippet ser man at 33-åringen dukker opp i noe som ser ut som et familieselskap, der hun forteller en nyhet som skaper både jubel og gledestårer for de fleste rundt bordet.

«Visste du det ikke?» spør Kim Kardashian (37) mens mamma Kris Jenner (62) svarer gråtkvalt «nei».

Også storesøster Kourtney Kardashian (38) er tydelig overrasket over nyheten, mens Khloés bestevenninne, Malika Haqq (34), gir Khloé en stor klem.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERVELDET: Kris Jenner bryter sammen i gråt under episoden av den populære realityserien. Her holder hun barnebarnet Dream, datteren til sønnen Rob. Foto: Skjermdump
OVERVELDET: Kris Jenner bryter sammen i gråt under episoden av den populære realityserien. Her holder hun barnebarnet Dream, datteren til sønnen Rob. Foto: Skjermdump Vis mer

- Venter en gutt

Ryktene rundt Khloés angivelige graviditet har svirret helt siden oktober, men både hun og kjæresten Tristan Thompson (26) har foreløpig ikke bekreftet nyheten.

Det har imidlertid ikke stoppet dem, eller resten av Kardashian/Jenner-knanen, fra å kaste ut hint både her og der.

Ifølge The Sun omtalte hun blant annet kjæresten som «pappa» på Snapchat da duoen viste frem «Game of Thrones»-kostymene de hadde kledd seg opp i til Halloween i oktober.

Flere internasjonale nettsteder, deriblant People, hevder også å ha fått bekreftet at det stormforelskede paret venter en liten gutt på nyåret.

Saken fortsetter nedenfor.

❥The day I met you, my life changed. Thank you my love!❥

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Også mamma Kris Jenner, som fra før har seks barnebarn, hintet om datterens nyhet da hun lot seg intervjue av Entertainment Tonight i slutten av oktober.

I intervjuet sa Kris nemlig at hun er «overlykkelig» på datterens vegne, ettersom hun er på et flott sted i livet for tiden. 62-åringen skrøt også av Khloés kjæreste:

- Vi elsker Tristan så høyt, og hun er så lykkelig, og hun har vært gjennom så mye, sa Kris blant annet.

Khloé begynte å date basketballstjernen Tristan Thompson for litt over ett år siden, og allerede i april fortalte «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen at hun drømmer om å stifte familie med kjekkasen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Saken fortsetter nedenfor.

❤️ My Love ❤️

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Babyboom i familien

Det er for øvrig ikke bare Khloé som har skapt forvirring for Kardashian-fansen de siste månedene. I september meldte nemlig TMZ at familiens yngste, Kylie Jenner (20) venter barn med rapperen Travis Scott (25).

Ifølge People venter turtelduene en datter, men i likhet med storesøster Khloé har også Kylie vært taus når det gjelder babyryktene.

20-åringen, som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har imidlertid ikke delt bilder av seg selv fra brystet og ned på månedsvis, noe som kan tilsi at hun skjuler en voksende babymage.

Hun har også kun blitt avbildet ikledd store t-skjorter og gensere de få gangene hun har vært ute i offentligheten.

Ifølge kilder skal unge Jenner være misfornøyd med hvordan kroppen hennes har blitt endret under svangerskapet, skriver People.

- Kroppen hennes er i konstant endring, og Kylie liker det ikke. Hun har alltid vært usikker på egen kropp, og vært redd for at hun ikke er like formfull eller pen som søstrene sine.

Khloé og Kylies søster, Kim Kardashian, venter også barn. Nylig bekreftet hun at hun og ektemannen Kanye West (40) venter sitt tredje barn via surrogati.

Da Kim gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres Show» i november, avslørte hun at paret får en datter.

LES OGSÅ: - Han er isolert og deprimert