Kim Kardashian:

- Er det en brukt tampong?

Enkelte har fortsatt ikke lagt halloween-feiringen helt på hylla.

OMDISKUTERT: Kim Kardashian har lagt ut nok et halloween-kostyme, et par dager på overtid. Det er imidlertid ikke alle som forstår seg på stjernens nyeste antrekk. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB
OMDISKUTERT: Kim Kardashian har lagt ut nok et halloween-kostyme, et par dager på overtid. Det er imidlertid ikke alle som forstår seg på stjernens nyeste antrekk. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg feiret barn og voksne verden rundt halloween. Selv om årets feiring ble litt annerledes, stoppet ikke det millioner av mennesker fra å kle seg ut på en eller annen måte. Mens de fleste trolig holdt seg til én feiring og ett kostyme, hadde den berømte Kardashian-familien helt andre planer.

De styrtrike forretningskvinnene og realitystjernene er kjent for å «vinne» halloween hvert år, mye på grunn av pengene de bruker på kostymene sine. I år har blant andre Kim Kardashian (40) vist seg frem i flere kreasjoner, som har satt fyr på nettet.

Først kledde hun og familien seg ut som profilene fra «Tiger King», med hun som Carol Baskin og barna som små tigre. Deretter kledde hun ut hele familien som edderkopper, i kostymer som så alt annet enn billige ut.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- En tampong?

Nå har hun vist frem nok et kostyme. Det er imidlertid ikke positive grunner til at det nå vekker oppmerksomhet. Flere fans har nemlig gått hardt ut mot antrekket, som de mener ligner på alt annet enn hva det egentlig skal.

View this post on Instagram

Halloween 2020

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I natt la realitydronningen nemlig ut et bilde av seg selv og ektemannen, ikledd det som må kunne omtales som fetisj-inspirerte antrekk. Tankene går fort til gimp-scenen i «Pulp Fiction», selv om Kardashians antrekk var helrødt.

Hun har tagget motehuset Balenciaga i bildet, som tilsier at det er de som står bak kreasjonen. Kanye West (43), eller en annen mannlig venn, har også på seg en variant. Siden ansiktet er helt skjult, er det vanskelig å si om det er ektemannen hennes eller noen andre som har vært med på utkledningen.

Mens tankene altså fort kan fare mot «Pulp Fiction», se ut som noe fra «American Horror Story» eller minne om noe tatt ut fra «RuPaul's Drag Race», får enkelte andre fans helt andre bilder i hodet av antrekkene. Kardashian får nemlig gjennomgå i kommentarfeltet.

«Er det en brukt tampong?», skriver en fan, som har fått hundrevis av likerklikk på sin kommentar.

SPØRSMÅL: Dette er de mest likte kommentarene under stjernens bilde. Kostymet falt altså ikke helt i god jord hos alle. Foto: Skjermdump
SPØRSMÅL: Dette er de mest likte kommentarene under stjernens bilde. Kostymet falt altså ikke helt i god jord hos alle. Foto: Skjermdump Vis mer

«Hva faen i helvete er det du liksom skal være?», spør en annen.

Andre skriver at de blir utilpass av å se på bildene, og at hun burde skjerpe seg. Særlig fordi mange har lagt halloween og oktober bak seg, nå som verden har gått inn i november.

Kardashian har foreløpig til gode å svare på spørsmålene fra fansen. Det skal nevnes at antrekket også hylles av enkelte, selv om kritikk og spørsmål er mest gjennomgående.

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

Ville kostymer

Dette er altså ikke det eneste Kardashian-kostymet som vekker oppsikt i år. Lillesøsteren til Kim, Kylie Jenner (23), tok med seg vennene for å forestille gjengen i «Power Rangers», superheltgruppen som regjerte tv-skjermer på 90-tallet.

View this post on Instagram

it’s morphin’ time

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Også Kendall Jenner (24) byr på seg selv, men benytter anledningen til å oppfordre følgerne sine til å stemme. Kledd ut som Pamela Anderson fra filmen «Barb Wire» fra 1996 holder hun opp et flagg med budskapet «stem».

Kostymet hadde hun også på seg på en fest hun arrangerte. Det har hun fått store mengder kritikk for. USA er et av de landene som har blitt hardt rammet av pandemien, og i skrivende stund har over 230 000 personer gått bort som følge av viruset.

De siste ukene har det blitt registrert over én million nye tilfeller i landet, noe som har ført til innstramminger i flere av delstatene.

Kendalls festiviteter, som fant sted på en takterrasse i Hollywood, gikk altså ikke ubemerket hen hos fansen. Flere kjente fjes var til stede under feiringen. Søstrene Kim, Kourtney (41) og Kylie deltok på bursdagsfeiringen sammen med Justin Bieber (26), The Weeknd (30), og artistene Jaden Smith (22) og Doja Cat (25).

Fansen raste mot Kendall Jenner for å tilsynelatende ha ignorert smittevernreglene, og for å ha prøvd å skjule festen for offentligheten.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

Kjendisene ble også kritisert for å fronte bruk av munnbind i sosiale medier, men at de likevel ignorerte smittevernregler i festsammenheng.

En Twitter-konto skrev: «Alle disse kjendisene fremmer munnbindbruk og sosial distansering, men dukker likevel opp på Kendall Jenners fest.»

Modellstjernen har ikke kommentert kritikken selv, men ble tatt i forsvar av mamma Kris Jenner (65) - som sa at alle hadde testet seg på forhånd.

LES OGSÅ: Tvillinger med ulike fedre - slik går det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer