- Er det en babymage vi ser?

Hilary Duffs mage vokser.

PÅ SPA: Duff viste seg fram etter en tur på et spa i Hollywood. Foto: All Over Press
PÅ SPA: Duff viste seg fram etter en tur på et spa i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne måneden avslørte sang- og skuespillerstjernen Hilary Duff (23) at hun venter sitt første barn sammen med ektemannen Mike Comrie (30).

Det skjedde kort tid etter at stjernen ble hetset for  kroppen sin på nettet.

Nå viser Duff fram babymagen for aller første gang. Tirsdag besøkte hun et spa i Hollywood med en venninne, og fotografene fikk foreviget det som kan se ut som en voksende mage.

«Er det en babymage vi ser? Hilary Duff hadde på seg en grå t-skjorte som gjorde det mulig å få små blikk av det som så ut som en babykul.», skriver FitPerez.com.


Duff fikk nylig sparken fra filmen «The Story of Bonnie and Clyde», etter at graviditeten ble kjent. Duff skulle i utgangspunktet spille bankraneren Bonnie Parker i filmen.

- Hilary er ikke tilgjengelig før neste juni. Hvis vi kunne vente, ville vi gjort det, sa en kilde fra produksjonen til TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: For syk til å holde jentebabyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer