Martin Alexander Bjercke:

«Er det dette som er livet mitt nå?»

Coronapandemien har tæret på CLMD-Martins karriere, men ikke like fullt på privatlivet.

ÆRLIG: Elektronika-artist Martin Alexander Bjercke snakker ut om coronapandemiens innvirkning på foreldrelivet og karrieren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Elektronika-artist Martin Alexander Bjercke snakker ut om coronapandemiens innvirkning på foreldrelivet og karrieren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at coronapandemien har berørt alle og enhver. DJ, produsent og tidligere «The Voice»-dommer Martin Alexander Bjercke (32), kjent under artistnavnene Danielle og CLMD, er intet unntak.

Den ellers så travle 32-åringen har nå måttet gire ned på artistlivet, og tatt ting mer som det kommer. Det har ført til at snarøyingen kan vie mer av tiden til familien - og til sønnen Alf Gustav (1).

Mer tid til å være pappa

- Det var en «blessing in disguise» at det skjedde akkurat nå, forteller småbarnsfaren i et intervju med Budstikka.

- Jeg har gått fra å være b-menneske til å levere i barnehagen og være i studioet ved halv ni-tiden. Før jobbet jeg til langt på natt, nå sørger jeg for å være med på legging og alt det hyggelige som skjer om kvelden også. Jeg har vært veldig meg og mitt, nå har jeg fått et nytt perspektiv, fortsetter han.

Overfor Se og Hør forteller Bjercke at han var bekymret det første året.

- Jeg kjente litt på angsten av ikke å ta del i hans første år. Nettopp fordi det var så mye planlagt i 2020. Men det snudde, deler han ærlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer